Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    После 4 дена акаи бери веќе 3 килограми некои.. имам уште 5 од нив, и после почнувам со софт гелот.. :)))))))))
    Инаку сето тоа проследено со добра исхрана..
    Сакав да прашам.. Дали навистина прават проблеми на срцето или штетат на здравјето?

2. teodorcka

teodorcka Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    16
    дали некој има користено Slimline Soft Gel

Pa zavisi za kogo kako, ima edni isti takvi samo duplo poeftini :)

3. jonson

jonson Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    дали некој има користено Slimline Soft Gel

e koi se tie apcinja

4. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    навистина напиши кои се тие апчиења, има тука феминки кои очајно сакаат да ослабат :(

5. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Ме интересира дали се намалува апетитот од овие?

6. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100004586560164 ova se tab poeftini se,1200 den se isto ima 36 tab.pozz
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100004586560164 eve vi link na efikasni tab za slabeenje cenata e 1200 den.

7. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Е сега видов има разлика од MZT и SLC на едните едно пишувало на другите друго. Едните беа штетни ,другите наводно “здрави“. Но, не ми текнува кој како беа.

8. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    mzt se laserski oznaceni vo cel svet,znaci laserskiot znak ne smee da se menuva ako s eoriginal.ima i msv tie se strong verzija od mzt.

9. leo-n-tina

leo-n-tina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    386
    Ве молиме контактирајте не ако најдете некоја капсула без ласерска ознака MSV или лажна ознака бидејки тие можат да наштетат на вашето здравје.
    Што треба да значи ова дека можно е во паковањето што ониго продаваат да има и без ласерска ознака што би значело дека се штетни.
    Дали е оваа забранетата верзија на Слим лајн или некој нов производ .

10. Tanja03

Tanja03 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    37
    А ги пробал некој овие таблети? Јас првпат слушам за нив :?:

11. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    ova da se kontaktira so firmata e eventualno ako s epojavat vo prodazba bez oznaka,a se prodavaat pod nivno ime pa da si prezemat merka,zs ima dosta na pazarov vakvi tab koj doneseni od firmi koj privatno so si poracuval od nekoj sajt i gi prodava.istoto i jas go prasuvav zs imam probano sekakvi.ovie tvrdat deka se original i imaat sertifikati i dozvola soglasno so zakonot.jas licno sum zadovolna,ke vidime krajniot rezultat.
    EPA JAS DE GI PIJAM,ZATOA TI PUSTIV LINK DA VIDIS KOJ SE,MENE MI DELUVAAT,PRVO PIEV SLIM LINE,SUPER BEA SIMNAV,PA POSLE GI SNEMA PA KOGA GI DOBIJA VEZE NEMAA GI IMAA SMENETO NESTO,PA SE POPRAVIV,PA ZEMAV HERBALIFE I OD TOA STAVIV 3 KG,PA AJ PROBAV BIOSLIM,DEMEK KAKO PRVITE SLIM LINE STO BEA SE,AMA 1 GRAM NE SIMNAV,NI NAMALEN APETIT NISTO,NI PA VODA TI S EPIE,OD OVIE DENES DURI VO 3 JADEV EDNA SUPA,I CEL DEN VODICKA SI PIJAM.SAKAV DA SPODELAM ISKUSTVO BIDEJKI PRASAVTE,PA SEGA KAKO KE DELUVAAT KAJ DR NEZNAM,SITE SME RAZLICNI.

12. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    Нова сум на форумов па незнам како да ви вратам на секоја посебно простете ми :) јас моите си ги порачав од фб од некоја Биле која е потпишана Slimline slimline, башка и јас ја удавив да ми објасни се точно како иде со апчињата и чудно ми е коа ке рече некој дека не му делувале... ете така феминки мои толку од мене поздрав
    Па ја имам фобија од вага и не се качувам, ама по облека ептен си осетив башка ко што сум гурман невиден се случуваше пица од Red Caffe да одбијам пошо ич немав аптетит...ти пишав и подоле ги најдов на facebook од една девојка Биле потпишана е Slimline Slimline сеа ги сакам пак ама малце сум тенка со пари ама понатака не ми бегаат |( :*
    И мене навечер ми се јадеше па им напраив тактика :lol: почнав да ги пијам покасно (за разлика од порано коа ги пиев сабајлечки накај 9-10) па ми се јадеше навечер, е коа почнав да ги пијам накај 12-13 часот поручек навечер не осекав глад 8)

13. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51
    Девојки земав Slimline soft gel па ме интересира кој ги има моментално дали на самата таблета има некои букви зошто на моите не пишува ништо само зелена таблета е, а мислам дека би требало да има некоја ознака.

14. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ako ti e original slim line tabletka ke ima kako izgrafirano slc i na kutijata treba da ima banderola ako nema togas ne se original

15. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51
    На другите има сите ги отворив :D само на првата малце избледеано беше затоа не сум видела убаво. И бандерола имаат. Добро е не ми се џабе фрлени парите дека 2 кутии зедов :D Од утре почнувам да ги пијам па за 3-4 недели ке ви пишам дали имало ефект

16. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    mora da ima oznaka,na slim line oznakata slc,neznam od kaj si gi zela,jas koga gi piev prvo bea mzt,pa posle demek se zastituvale pa go stavile nivniot znak slc.e sega bez oznaka neznam,ne bi trebalo da e takva,reagiraj kaj si gi kupila.pozz

17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    И сеа кои беа здравите , т.е. нештетните оние со SLC или MZT ???

18. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    mene slc ne mi deluvaat ,sega si pijam mzt i super mi e;)

19. Lovatic

Lovatic Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Damn it, i jas imam slc mislam,glad nemam no ne sum siguren deka se stopilo nesto :D i onaka na vaga nema shansa da se kacham!! :@

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    за штетни и нештетни незнам кои се кои али тиа си ознака слц се на слим лајн а мзт се на м ботаникал
    јас колку што се разбирам

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.