Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    gi nemavo apteka apcinava

2. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    a kolku pari se

3. JUSTam

JUSTam Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    1300 ден 36 капсули, 2200 се 60 капсули или 2150ден незнам како беше точно, за 50 е разликата :)

4. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    se pie po 1 na denilipoveke i dali ima nekoj poseben rezimna ishrana

5. silvice

silvice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    25
    немојте девојки со вакви хемикалии да си го уништувате здравјето.јас тоцно пред две години ги земав слим лајнот заедно со сестрами и ја сторив нај големата грешка во животот.за 5 килограми сто намалив од 14 апчинја до ден денес ги трпам последиците тахикардија и онаа помалата експресно вратените килограми.кога почнав да ги пијам се будев наутро со 140 пулс и притисок 160 /110,пиев вода по 3-4 литра дневно,рацете и нозете ми се тресеа при мала прошетка ,све ме нервираше ,не можев да спијам,јадев еднаш дневно по чинија супа и пола кришка леб метаболизмот ми се поремети,во веце за тие две недели отидов само еднаш,се додека не завршив на интерно и интезивна нега една недела.дечкоми во тоа време беше на обука во турција (бидејки е доктор специјалист) кога се врати јас бев во болница на интезивна и такво карање добив што цел месец не му се јавив од бес :) .Aко ви е битно здравјето облечетеги тренерките и патиките џогирајте,пешачете ,пијте доста вода избегавајте благо и грицки, дозволетеси еднаш неделно анти-целулитни масажи ,овошје и салати во големи количини килограмите сами ке се стопат.
    има една поговорка која вели:паметнио се учи од туѓи грешки будалиот на сопствените. :hai:

На olisa и thinkerbell им се допаѓа ова.
  6. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    Здраво девојки,јас само да ви кажам дека 10 дена ги пијам гел капсулите од слим лине и НЕМА ВРСКА! Ниту апетит ми намалија, ниту повеќе исфрлање на течности... баш ништо! дури и по две на ден пијам,колку да ги допијам само, нема НИКАКОВ ефект! А платив 1000 ден.
    Само да знаете од мое лично искуство.
    Поздрав :*

7. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    a kade gi nabavi za 1000 den

8. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    Кај нив во претставништво

9. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    дали имаат преставниство во охрид

10. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    pa ako ne se pridrzuvas do toa kako e navedeno da se pijat , ke nemas nikakov efekt
    znaci treba da ja pies kapsulata posle nisko kaloricen pojadok treba da pies mnogu voda

11. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Веќе имам пишано дека првиот пат кога ги пиев имав голем ефект но и нус појави. Вториот пат пред година дена немав никаков ефект. Затоа ме интересира како функционираа сега, оваа серија каква е??

12. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    слимлинајн е направен од природни препарати, значи ако имаш кардиоваскуларни проблеми ке има нус појави
    се пие 1 капсула на ден после нискокалоричен појадок и се пие повеке течности

13. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    97
    Јас најдов едни капсули слим лајн Acai Bery ме интересира дали има некој пиено од овие и дали се добри.

14. 2212

2212 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    32
    искрено јас ги користев и не сум задволна имав несоница сушење на плунката и пореметување на циклусот...моментално ги користам Bioslim многу се убави и имаат ефект! позз

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    aod kade se bioslim i kade gi ima

16. 2212

2212 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    32
    можеш да додадеш на фб страницата bioslim bitola

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zat

zat Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Јас пред две години, два месеци ги пиев слим лине софт гелот и имав ослабено околу 7 кг. но имав тахикардија, ми се лошеше, метаболизмот ми беШе пореметен, не одев во вц, и кога се појавија на вести информации за нив ги прекинав а килограмите ми се вратија побрзо одошто ги изгубив, но не од апчињата туку од апетитот. Сега од очај два месеци пиев акаи бери се хранам малку ( не мешам јаглехидрати со протеини, многу салата, наутро овошје) и ми го намалија апетитот малку и ослабнав но имам лош задах и повторно проблеми со столица. Сега преминав на софт гелот а со нив уште и ми се јаде. А останативе проблеми останаа со тоа што сега воопшто не ми се лоши, немам тахикардија, но и не ми влијаат да не ми се јаде. Или јас се сменив или нив ги смениле. А пред две години не ми се јадеше.
    Така што мислам дека различно делуваат кај секој, но она што ме загрижува се натписите дека задахот и проблемите се од тоа што предизвикувале проблеми со варењето на храната. Ова скоро го прочитав на сајтот ringeraja.mk форум семеен живот-таблети за слабеење.
    Ако имате искуства со нив би сакала да ги споделиме.
    Иако тоа сега не го практикувам мислам дека е најдобро кај Цеце во диет клуб со здрав начин на исхрана да се ослабне без апчиња.

18. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    Јас ги имав порано пиено слим тогаш кога се појавиа и уште првото апче што ке го испиам чуствувам дека сум најадена не ми се ни јадеше само ме тераше вода да пиам ништо друго, но едно време ги забраниа и сега пак ги продават но тие состојки што се за слабеење ги остраниле, по 2 пробав да ги пиам исто како да не сум се напила ни немаше никаков ефект не си давајте парите дџабе не помагаат сите ги отфрлија.

19. jelena83

jelena83 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Jas gi piev pred 2godini i togas oslabnav 5 kg,sega gi zedov pak i eve imam ispieno do sega 25 tableti no nema nikakov rezultat,nemam oslabeno nitu 1kilo,dzabe pari dadov,Sovet:ne gi zemajte nemaat vrska sega

20. TheEkaterina

TheEkaterina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    337

Јас имам пиено се од палетата на слим лајн. Акаито ти е за џабе фрлени пари... единствено ефект имаа ( јас ги пиев пред 3 години ) софт гелот.. ама имаше и нус појави. Јас мочав крв на пример.. бев на лекар по доолги испитувања ми кажаа дека ми е од таблетите за слабеење и престанав да ги пијам во истиот момент... па се здебелив дупло од тоа што бев пред да почнам да ги пијам. Така да, НЕ за слим лајн!

На Miss-HeLL му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.