Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nakov

Nakov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    54
    Девојки јас ги имам користено порано ама само 3 дена,за тие три дена имав силно срцебиење(тахикардија)
    и баш третиот ден разговарав со една фармацевтка и сериозно ми забрани да ги користам зошто го пореметувале срцевиот ритам и од нејзино работно искуство дознала за некои девојки кои завршиле на интензивна нега од апчињава,после некое време на другарка моја таткои ги пиел и он стаса на интензивна ама за ова отпосле дознав,бидете внимателни.Поздрав

2. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    еве денес ги купив во Зегин..950ден.
    ама како што читам претходни страници..страв ме фаќа да почнам да ги пијам.. :worried:
    Не знам што да правам, искрено.. :|

Прикачени фајлови:

3. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    Ovie ti se veter vo magla ili kako i da bese sega majjka mi si zede xenical medicinski se i od niv ima efekt a pie so niv i slim od vitalis i citrax i stvarno ima efekt ovie prvive se 1150.citraxot 1750.dve kutii 120. Tabletki a dr nz pozz sekoe najdobro

4. AnaSe

AnaSe Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2014
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    Mojata sestra upotrebuva Slim line Acai Berry i mnogu efekt imaa kaj nea , za eden mesec si gubi okolu 10 kg, veli deka apetot mu se namalil epten i deka go terat mnogu voda da se napie .
    A za losi efekti kazuva deka zamo nekogas po malku mu boli zeludnikot i so spienjeto ima problem mnogu malku moze da spie.

На 1mama, Daculka и Twinkles им се допаѓа ова.
  5. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    ^ Еве , од денес почнувам и јас..па со Господ напред , ке видиме.. :)
    Познаничка пиеше од истиве што ги имам и јас ..и за еден месец изгуби 12кг..не ја познаа кога ја видоа..и еве до ден денес не ги вратила :)

На 1mama му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    5.887
    Моја колешка ги користеше апчињава имаше многу видливи резултати се додека не престана да ги пие и се поправи дупло.. Инаку вечеше дека имала енергија повеќе многу вода и се пиело и не и се јадело но апнувала овошје или салата за да не и е желудникот со вода...

7. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Станува збор за Slim Line Soft Gel таблетите?

8. Daculka

Daculka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Nema bez posledici, ima samo vidlivi i nevidlivi posledici koi porano ili podocna ke se pretvorat vo pogolemi a nie poradi pred se vremenskata razlika na nivnoto istaknuvanje seuste ke se pobivame i ubeduvame deka nema, gi pridavaat vo apteki i sl. A sto mislis vo aptekive gi zabole ako ti si resen da si go zagorcuvas svesno zivotot... tie se tamu da pomognat na bolnite da gi usluzat i graganite onie koi navistina imaat potreba od takvo nesto... a onie koi svesno se fakaat vo jamata ne gi interesiraat. Poznavam apteka vo koja mi imaat receno deka se stetni a isto taka imam poznanicka podalecna prijatelka koja i taa sama bidejki bese edna od onie "uchenite" kako sto deneska poveketo se... piese poveke vidovi od koi edni bea i ovie i oslabe i zavrsi na operacii ne vednas tuku samo po nekolku godini ...momentalno ima 4 operacii od koi poslednata i bese najkriticna i nastanata od zapusuvanje na arterija na srceto... epa dokazano e kade tie preparati najmnogu udiraat... ne e makedonska rabota perenjeto pari... toa e idninata na svetot, a se zavusi od tvojata lakomost i nwsovesnost. Jas sum sl primer kako prijatelkava samo kaj mene posledicive uste nekolku dena ke bidat samo prasalnici i nadezi a po prvite rezultati da bidam sigurna deka se e vo red ili nesto min nikogas povtorno nema da probam nesto sl.... sega barem imame se ima prirodni ovosja i zelencuci koi mozat vo se da pomognat....

9. Daculka

Daculka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
    Ne moras.da bides u potpolnost zdrav za posle konzumiranjeto da ti se javat posledii..... Dokolku si dovolno informirana a ne si, se gleda, prasaj Doktori burickaj po internetov i najprvo razmisli ako imas ti ranicka nisto seriozno (skrieno zarce) i ednas dnevno ja polevas so nesto sto bi ja iritiralo taa na pocetokot ke bide ista ali ne ke moze da zazdravi... Nekoe vreme taka, ama kolku vreme ke izdrzi a da ne napravi nekoi pogolemi problemi posto e primerov so rana da receme se inficira ja cistis mislis deka e ok pa ne zatvora nekoe vreme po cistenjeto i kopa, dlabi ti toa ne go cuvstvuvas normalno, ja prekinuvas iritacijata i sto ponataka... zazdravuva povrsinski no dlabkite koi gi napravi... a vnatresnosta a del od iritacijata da receme se prenesuva preku krvta i kade vodi se toa.... Epa normalno nesto koe ne moze da se dokaze ne moze ni da go sudis... Ali pak zatoa ako ne mozes so niv mozes so sam sebe... Svesni ja mavame glavata vo zid a potoa boli.. epa boli, trosi i na pari i na vreme... Samo retki se iskrenite..... I tie tamu koi gi pisuvale tie dokumenti pa i tie koi gi stavaat tie sostojki znaes kolku im e galje za tebe mene i red drugi i kolku se povrzani so eden kup nepristapni luge za koi i crnoto e sino i rozeto e crveno... Samo toa e ... taka funkcionira svetot.. ona koe moze da pomogne e samo istrazuvanje, komuniciranje ne samo za tableti za slabeenje opsto za se taka e.. taka bilo i ke bide... direkten kontakt i pristap no za zal iskrenosta e najteska rabota posebno ako dzebot ti zavisi od toa.....

10. Daculka

Daculka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
  11. mmaar

mmaar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    23
    Јас ги пијам веќе 10 дена и не се чувствувам поразлично, а имам намалено само 2 кг. Моја другарка ги пиеше и ослабе 30 кг за 6 месеци и веќе година и нешто како не ги пие и не и се вратиле килограмите. Ми кажа да ги пијам после појадок за да се намали ризикот од некакви последици, а и на упатството пишува после појадок да се пијат со многу вода. Јас и пред да почнам да ги пијам пиев многу вода (по 3-4кг) па тука нема некоја промена. Дечкото на една пријателка ги пиеше и ослабна многу, но му се појави алопација ареата, која можеби и не е од апчињата. Сите што ги пиеле велат дека видливи резултати веќе од втората доза. и секако кога ќе престанеш да ги пиеш мора да продолжиш да внимаваш на исхраната. Па после еден месец ќе видам дали ќе имаат ефект или не :)

12. mmaar

mmaar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    23
    Заборавив да кажам дека ако имате време за вежбање, не го занемарувајте тоа зошто јас до пред 7 месеци активно вежбав и килограмите воопшто не ми сметаа и се чувствував прекрасно, но сега почнав да работам и плус држам приватни часови и стварно немам време ни за кафе да се напијам ниту пак здраво да се хранам и затоа почнав со овие апчиња (по долго истражување) затоа што јас не се чувствував убаво во сопствената кожа

13. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    Здраво Форумџики.

Без разлика на сите негативни коментари во врска со апчињава слим лајн, се решив на свој ризик потполно свесна за сите можни последици да ги пробам. Пред се знаеме дека кога си имаме работа со хемикалија дека неможе да нема последици.

Јас денес почнав да ги пијам апчињава и решив од ден на ден да ви пишувам за какви промени јас чувствувам. Отсабајле кога станав изедов еден ѓеврек и го испив апчето со една чаша кафе и со една чаша вода. Сигурно ќе речете зошто со кафе. Јас мразам апчиња и доколку не се напијам кафе, сок, да го сменам вкусот во уста, цел ден ме тера на повраќање.

После еве веќе 4-5часа, чувствувам како устата почна да ми се суши и да ми лепи, што значи дека почнале да делуваат. Гадење немам, едноставно само бидејќи мислам цело време на апчево, ми се вртат некои мисли во глава.

Мојата цел со пиењево на апчињава е малце да го убрзам метаболизмот бидејќи јас навистина не јадам многу ниту се хранам нездраво туку едноставно стојам на една килажа и не мрдам од неа. Моментално го достигнав врвот во дебелина 75кг. Никогаш не сум била волку дебелаааа.. :(

Најлошото од се е тоа што навистина не се хранам нездраво. Незнам од каде ми се покачи килажава!! Претпоставувам хормонски нешто.

Предлагам на сите што ги користат апчињава да се потрудам и меѓувремено да си го сменат режимот на искрана. Јас решив д се мачам ако треба да јадам редовно по малце, до 18часот најдоцна. Малце психа малце апчиња малце повеќе посветеност на себе и мојов изглед верувам дека резултатите ќе си дојдат и дека после еден месец, нема да ми требаат веќе хемикалии а дека ќе се навикнам да јадам редовно по малце.

Утре или задутре ќе следи мојот нов коментар за тоа како се чувствувам. Знам дека секој организам е различен и дека различни влијанија ќе има. Но трудете се да го задржите имунитетот јак, пијте многу течности и гледајте да јадете здраво. Ако треба со сила терајте се да јадете, ама немојте да не јадете воопшто бидејќи мислам дека така се случува после тој јојо ефект. Бидејќи цел месец се изгладнувате па после удрите на јадењето. :)) Психата е јака работа, пред се мислам дека треба психички да се подготвиме и да го смени режимот на исхрана и да знаеме што јадеме едноставно.

Јас се потрудив и со броење на калории и користење на диетата fasting diet 5:2 погледнете ја, може да ви помогне мн.!!! Се надевам дека моето постирање на коментари од време на време ќе ви помогне во тоа да се одлучите дали и вие ќе ги земете или нема овие апчиња.

Инаку апчињата се викаат Slim line Acai Berry и како што се информирав гарантирани се за еден месец отприлика 6-7кг. Good luck :)))

14. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    od prilika kolku se slabevte vo eden mesec so Slim line Acai Berry??? inaku jas imav drugarka sto drasticno oslabe od niv ama za 6 meseci okolu 30 i nesto kg i zdrava i ziva e nema nikakvi posledici , inaku jas sum drzela razni dieti i sekoja bila stetna po moeto zdravje , i posle zavrsuvanjeto na dietata pak mi se vrakaa kg , zatoa mi se smaci od dieti i ke probam so Slim line Acai Berry :0

15. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    @anakonda88 ако сакаш, ако не ти прави некоја разлика почекај да видиме каков ефект ќе имаат со мене.. да не си ги даваш парите за џабе. Ама ако викаш дека другаркати ослабнала толку многу со нив зимај и ти. Се надевам дека имаш само јак имунитет.

Јас денес го испив второто апче и не чувствував никаква тегоба. Само пијам мн. течности. Отсабајле испив 2 кафиња и 3 шишенца вода, изедов чинија манџа без леб без ништо и грицкав малце сончоглед. До вечер ќе испијам уште 2 чаши вода и толку за денес. Денес кога станав бев иста килажа, но откако се најадов ( после вечерата ) се измерив после час и половина имам -700гр. За некој ќе биде смешна бројкава, ама мене ми е мотивација невидена. Бидејќи ни во грамажа немав намалено.

Ако ги земеш апчињата труди се да водиш што поздрав начин на исхрана. Сметам дека така откако ќе престанеш да ги пиеш ќе продолжиш така да се исхрануваш. Ако ти се верува јас бидејќи слабо течности пијам шишево цело време пред мене стои буквално и отворено го оставам и само зимам голтки хахахха.

Мојата цел е за 2 месеца да намалам -8кг и да даде Господ да ми минусира уште -2кг многу ќе бидам среќна!! Не сакам да ослабнам преку ноќ, навистина сакам да го сменам и режимот на исхрана и повеќе да вежбам, ама ми треба мала отскочна даска бидејќи мотивација немам ич. Пред некое време држев диети, пазев што јадам божем се движев пешки цело време, ослабнав 1кг. жити се за месец и пол. Е ај иди и не се разочарај а?!

Ајде па пиши што си направила

На 1mama и anakonda88 им се допаѓа ова.
  16. popovich

popovich Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    533
    Веќе подолго време ги пијам СлимЛајн Акаи Бери таблетите (повеќе од пола година) и сега веќе ефектот се намалува. Има некој слично искуство? Некој совет да се префрлам на други апчиња? (Престанување со апчињата е надвор од опциите, имам неконтролиран апетит.) :^)

17. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    @popovich имам нешто наслушнато ама недослушнато за Липофон, можеби треба малце повеќе да се информираш за тоа. А кажи ми додека ги пиеше СлимЛајн Акаи Бери во таа пола година и повеќе колку ослабна? Барем во еден месец на пример? Сакам да знам дека ова што си го трујам телото дека барем колку толку ќе се исплати. Еве сега сум можам да кажам гладне веќе, почнав да приметувам дека после 22часот станувам гладна. Изедов сега едно јаболко и мандарина и пред да паднам во искушение да посегнам по нешто нездраво, ќе си легнам.. Утре е нов ден :) Ај те молам за информација во врска со намалувањето на килажата. Благодарам однапред.

П.С. Нешто рекламираа на ТВ за некој си шејк, го видов пред два дена во аптека, ама да ме убиеш не ми текнува како се викаше.. Информирај се ете и за тоа.. И најбитно неможеш цел живот да одржуваш тежина со хемикалија (мое мислење ), потруди се малце повеќе т..е многу повеќе во контролирањето на апетитот. Извини ако се мешам кадешто не ми е место.. Ама сепак мислам дека апчиња и секаков вид на хемикалија треба да се избегнуваат, некогаш е неминовно нивното користење ама да не биде тоа со години.. :( Чувај се! :)

18. mmaar

mmaar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    23
    Јас ги пијам гел софт и денес ми е 14 ден, а имам намалено 2,5кг. Строго се придржувам до упатството (да се пие после јадење) иако многу му кажуваат дека повеќе се слабеело ако ги пиеш нејаден, бидејќи поважно ми е да сум здрава одколку да намалам за 1 месец 10кг. Знам дека смееш да ги пиеш само 3 месеци без прекин за да немаш некои последици. Многу зависи од тоа колку имаш вишок кг. Јас на пример сакам да намалам 25кг. Сите со кои сум разговарала ми велат дека резултати после 25-30 дена, ама јас забележав порано...

19. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    @mmaar јас ги пиев софт гел уште пред многу време и немав никакви резултати.

Викаат дека хемијата е иста помеѓу Акаи Бери и тие, ама јас не се согласувам. Јас денес го испив 4тото апче и се чувствувам навистина полесно.. НЕ се чувствувам некако истоштено или пренајадено.. Таманка сум.. Симптоми веќе немам никакви, а вагата отсабајле покажа -1кг 500гр. не е лошо за 4 дена.. Сепак пазам и на исхрана морам да признаам и се надевам дека за една недела ќе имам точно -2кг.

Ќе ве информирам што како ќе се одвива до крајов на неделава :*

20. popovich

popovich Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    533

Fala na sovet :) Inaku da, slabeev bukvalno sekoj pat dur gi piev, so toa shto brzinata so koja slabeev zaviseshe od toa dali vezhbam toj period ili ne, I kolku jadam. Kako I da e, efekt imaat. Lipovon me razocaraa od drskosta I neusluzhlivosta, imaa efekt da, ama od princip poveke ne gi naracuvam. Kolku pati samo mi svikaa na telefon I narachkata kasneshe po nekolku dena.
    Inaku, ova e prv pat da se odlucish na apcinja kako varijanta?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.