1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    @popovich јас пред неколку години ги земав софт гел, ама не ги испив сите апчиња до крај бидејки немаа никаков ефект, па несакав да си го трујам телото за џабе.

Инаку еве да се пофалам дека сум -3кг. Промена јас не си забележувам, ама затоа мајка ми веќе почна да забележува нешто. Ми вика не сум била потечена ко порано хахахха што и да значи тоа.. :) Тегоби немам никакви, се борам уште со течностите кои што треба да се пијат бидејки не ми се пие мн. мн. вода. Како и да е вагата сабајлево покажа -3кг. Не се држам цврсто до оваа бројка бидејки приметив дека малце покачам па намалам, значи имам ( мислам) уште три апчиња додека да ја завршам првава лента :)

Инаку да ви кажам јас си јадам нормално. Сабајле преферирам да јадам овошје, поручек нешто полесно без леб а вечерата ја избегнувам или доколку сум гладна повторно земам некое јаболко или било што. Вчера си кснав и благо,ама за разлика од порано кога можев да јадам благо во изобилие, сега неможам да јадам до тој степен, заситено се осеќам и плус малце ми делува психава и си викам ,, ајде не за џабе ги пиеш апчињава, не се потпирај само на нив, малце мисли пред да се набуташ,, И така.. :)

Откако ќе ја испијам лентава една, ќе се качам на вага и ќе ве известам за точната намалена бројка после една лента :) Се читаме за 3 дена значи :) Секое добро до тогаш и со добра мисла :*

На 1mama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    Здраво на сите.. знам дека ме немаше подолго време, но еве ме сега пак :) Поминаа точно 1 месец и 5 дена откако прв пат почнав да ги пијам апчињава.. Значи што сум чавка сум чавка, ама ги прекинав негде пред празниците бидејки немаше логика да ги пијам кога стварно се јадев и се ми се јадеше, знаете како е за време на празниците. Од страв не се ни качив на вагата после празниците се до 10.01.2015 кога се ставив на вагата и видов дека всушност не сум покачила ни килце.. уште ми стоеа тие -3кг и си бев топ. Почнав да ги пијам пак од 12 и еве веќе помина недела дена и јас имам намалено уште 1кг. Значи се на се 4кг сега за сега.. имам уште апчиња уште 11 мислам дека се, што значи скоро цела лента :)) Се уште си пазам на јадењето и денес всушност ја воведов и лунарната диета плус. Денес од 14:14 до утре до 14:14 ќе бидам само на течности :) Пред 14ч јадев нормално и малце пообилно за да ме држи цел ден =))) Мислам дека нема да ми биде проблем да го издржам денов бидејки кога се напијам апче апетит ич немам, скоро до вечерта негде накај 12 тек ме фаќа глад. Затоа вечер накај 12 во кревет и таман утре ќе се издржи уште некој саат плус :) Сабајлево се мерев па ајде утре ќе ви кажам и од лунарнава диета дали имаше резултат. Читав дека на овој ден се слабеело до 3 кг, јас искрено 1кг да намалам ќе бидам пресреќна :) Исто така си купив третмани за слабеење преку групер и вака така од се по малце и мислам дека ќе намалам на килажа и дека кај и да е еднаш во животов ќе ја постигнам посакуваната килажа =)))

3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.162
    Допаѓања:
    169.485
    пиеше софт гел или акаи бери???

4. K.Karanfillova

K.Karanfillova Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83
    Женски ми треба ваш совет... Сакам да порачам некои од таблетките на Слим Лајн ама незнам кои имааат повеќе ефект. Дали софт гелот или акаи берито?

5. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    Дали во аптека ги има овие слим лајн производи или се порачуваат од друго место ?

6. Milica Chelsea

Milica Chelsea Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    21
    Definitivno soft gelot

7. K.Karanfillova

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83

Ги има и во аптека.

8. priceless

priceless Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    378
    Здраво девојки, @ALISA0000 јас ги пиев акаи бери :) Мене ми делуваа супер.. ги испив сите и сум -5кг :) Дури повеќе од доволно, земајки предвид како ги пиев :) Со лесно на другите.. јас сега некако се решив да се држам до режимов на исхрана ( здрава ) па здравје ќе видиме што ќе биде во иднина :)

9. K.Karanfillova

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83
    Јас да се пофалам 8)
    Од денес почнав со СлимЛине софт гелот, кога стаанав се напив кафе, бидејќи нема шанси да се освестам без кафе, и без да доручкувам (и онака секогаш го прескокнував доручекот) се напив апче. Искрено пред да ги купам се двоумев многу бидејќи наидов на многу негативни коментари, но сепак се одлучив. Не осеќам глад, многу вода испив што нели и треба како што пишува во упатството. Немам никакви лоши ефекти (сега за сега) за понатаму ќе ве известам!

Среќно на сите! :*

10. Marry1

Marry1 Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

Zdravo. Sakam i jas da gi kupam slimline. Veke gi koristis i jas se dvoumam koi da gi zemam dali zelenite ili acai berry koi imaat podobar efekt. Pozdrav

11. olisa

olisa Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    zdravo na site .. sakav da go spodelam moeto iskustvo so slim line soft gel apcinjata .. piev edna i pol kutija i oslabev 12 kila ..no koga otidov da si ja proveram krvta imav namalena funkcija na tiroidnata i treba da pijam eutirox cel zivot .. sega .. ne znam dali e od apcinjata ili od bremenosta ili od stres no znam deka vednas stom gi zavrsiv apcinjata mi se pojavi problemot so tiroidnata .. sakav da prasam ako nekoj e informiran dali mozam povtorno da gi pijam uste mesec do dva iako go imam problemot so tiroidnata ???

12. K.Karanfillova

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83

Сите велат дека нема ефекти од софт гелот дека повеќе им помага акаи берито, меѓутоа кај мене е спротивно веќе едно 6-7 дена го пијам софт гелот и има видливи резултати.

13. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Апчињата имаат лошо дејство. Јас ги пиев пред 4 години и да ослабев многу, но откога престанав се здебелив дупло него што бев и сега неможам никако да ослабам :(

14. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Jas gi pijam momentalno slim line soft gel i za 12 dena oslabev 3 i pol kila. Isto taka gi piev pred 4 godini i togas mnogu oslabev i prezadovolna sum od apcinjava ;)

15. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Jas gi pijam slimline veke 15 dena i nema nikakov efekt,epten sum razocarana,dzabe si gi dadov 1600denari,pak si jadam kako predhodno,ne mi e smalen apetitot,moze samo malku vo obem sum namalena a na vaga nisto :( kako gi piete vie so nekoja dieta plus ili?

16. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    A sto jades? Kako si so apetitot? Blagicko si kasnuvas?

17. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Nautro jadam niskokaloricen pojadok, pijam apce potoa so pola litar voda, posle rucam bez leb , veceram ili ovosje ili nisto bidejki voopsto nemam apetit od apcinjata i se razbira pijam dosta voda vo tekot na denot.
    Blago mnogu retko kasnuvam , ako me fati epten kriza po edna kocka crno cokolado :)

На eleonora-eli му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mmaar

mmaar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    23
    Не се разочарувај, јас првите резултати (а и сите што ги знам што ги пиеле) ги забележав после 30 дена. Биди упорна и не очајувај. Јас веќе трето пакување како пијам и имам намалено 12 кг.

19. peregrina

peregrina Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    Немојте да стре користеле вакви производи. Килограмите веднаш се вракаат дури и дупло.

20. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    Абе каков слим/лајн облечете патиките и мрднете го тоа гзот дебел :lol: намалете со слатките, хамбургерите и пиците и повеќе на зелено, салати итн. А со слим/лајн единствено што ќе изгубите е 30 дена лажна надеж.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.