СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Мајка ми ги пиеше3 недели, ослабе 7кг, но имаше страшно гадење....
    принудена беше да престане да ги пие.

2. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Me raspolozi sega ke bidam presrekna da oslabam barem 5kg,ke gi pijam i ponataka ke kupam uste edna kutija,a inaku sega mi e 18 den kako gi pijam,pozdrav i fala ti mnogu na utehata
    :)

3. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    I zaboraviv da te pofalam bravo zapostignatoto 12 KG pomalku e odlicno,bravo,a dieta nekoja primenuvase ili normalno jadese?

4. mmaar

mmaar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    23
    Диета не држам, ама внимавам на тоа што ќе јадам. После 6 не јадам ништо и пијам многу течности, газирано не. Благо јадам ама помалку (зошто не можам без чоколада :)). И да сакаш многу да јадеш не можеш, се заситуваш бргу и не чувствуваш глад. Сега да го допијам ова пакување ќе правам пауза од еден месец, зошто така пишува и во упатствата. Се надевам дека и ти ќе ги имаш посакуваните резултати

На 1mama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Divine91

Divine91 Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    54
    Tiroidnata se javuva na baza na stres nema vrska so apcinjata, jas nemam pieno apcinja ama pak ja imam tiroidnata :) nisto opasno

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.572
    Допаѓања:
    5.908
    Nekoj konsumiral li caj ?o

7. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Lele 27den kako gi pijam slimline a sum samo -2kg,mozno li e? A kolku sakam da oslabam lele sirota jas.koga gi kupiv mi rekoa deka se slabee go 7 kg mesecno.sto da pravam,dali da zemam uste edna kutija? Pomagajte,inaku imam uste 11kapsuli od prvata kutija...dali pak da si frlam 1600denari ili ne? Ve molam za mislenje. . .pozdrav feminki

8. peregrina

peregrina Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    Девојки ке синаправите проблеми, јас го пиев апчињата ослабнав но веднаш се вракаат килограмите + си добив хормонско пореметување

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Koj gi piese,zelenite ili accai,jas eve 24dena -6kg

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  10. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Da,jas go pijam I nivniot caj,obicno posle rucek znaci za 24dena sekoj den apce zeleno,I preku eden den caj edna kesicka od 77kg na 71gk,ne da sum srekna ke letnam :) a imam uste edna tabla 12apcinja,cel mi e 64kg :)

На only44you и anembu им се допаѓа ова.
  11. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Zelenite gi pijam,ama nekako slabo mi deluvaat,ja kupiv i vtorata kutija znaci 46ti den gi pijam a samo 2kg pomalku :( a jadam kako predhodno isto i blago si jadam,ne mi go namaluvaat apetitot voopsto,mnogu sum razocarana,sovet ve molam

12. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    I mene mi cel 64kg,a imam 68 ,kako se hranis ?

13. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Kali se TE="UnknownLadyDi, post: 2333773, member: 59713"]Мајка ми ги пиеше3 недели, ослабе 7кг, но имаше страшно гадење....
    принудена беше да престане да ги пие.[/QUOTE]
    Kako.se hranese majka ti? Gi pie le sega seuste?

14. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    А зошто не ги зема акаи овој пат,смени се со некоја што сака зелените да ги пие,јас сега акаи си ги порачав,но благо не јадам,ако ме фати иштав може црно чоколадо,кухинско да апнамнеколку коцки,газирано не пијам,само вода многу и лебот ми е на минимум,друго се јадам.порачај ги акаи па после нив допиј си ги зелените,бидејќи последните кг најтешко се симнуваат,а организмот после одреден период се навикнува,ако уште тие 4ти се вишок издржи не очајувај ќе ги симнеш бар уште еден месец,само направи промена а ако забележиш сува уста или гадење одма напи се 2-3 чаши вода наеднаш,од тоа е,а можеш и чајот да го пиеш како мене преку еден ден,или зелен чај пиј после ручек

На anembu и only44you им се допаѓа ова.
  15. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    и јас ги пиев зелените и не ослабев ич , се мислам дали да ги земам другиве ...

16. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Па пробај,земи ги другите види како ќе ти делуваат :)

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  17. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Zenski , jas za mesec i pol 7 kila oslabev i prezadovolna sum. Inaku gi pijam zelenite apcinja. Planiram da gi pijam do 1-vi Maj , togas pravam 3 meseci, pa dosta e. Potoa pocnuvaat salatite i vosjata , pa polesno e za isharana , sega ovoj period abe nisto nema posebno. Inace crn leb jadam samo za dorucek 2 parcinja i tolku od lebot. Blago kasnuvam crno cokolado , a pred da dobijam togas imam pregolema zelba za blago i si kasnuvam i togas po nesto plus :D ne veceram nikogas i pijam mnooooooguuu voda. Deluvaat veruvajte ;)

18. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.111
    Допаѓања:
    177.617
    не се лажите со капсулите освен некое минимално кило две минус кесидобиете дисбаланс на хормоните или проблеми со бубрези или срцето а тие кило две ке ги симнете и онака без капсули со самиот плацебо ефект дека ете пијам капсули и ке ослабам тоа е психа

19. eleonora-eli

eleonora-eli Нов член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    zdravo na site!nov clen sum na forumov,no redovno gi sledev skoro site vasi temi.neznam dali seuste ima nekoj aktiven na ovaa tema,no bi bilo dobro da napise nekoj koj ima popresno iskustvo so acaiberry kapsulite.gi citav kolku sto stignav,prethodnite iskustva,nekoi dobri nekoi losi!jas od denes gi pocnav kapsulite i pred se se resiv zatoa sto edna moja poznanicka oslabi do neprepoznatlivost i retko koj od tie sto gi poznavam saka da kaze kako oslabil(nebare e nekoja strasna tajna koja vo nikoj slucaj ne smee da bide odgatnata:))vagata ne saka da se pomrde,a inaku sum gurman no sega sum resena da gi simnam tie 10-12 kg pa sto saka neka bide.vezbam koga ke stignam,probuvam da se hranam zdravo !se pojavija mn spekulacii okolu sostavot na kapsulite,pa ako ima nekoj sto momentalno gi pie ili piel bi sakala da go podeli svoeto iskustvo!pozz

На anembu му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Jas gi pijam slimline zelenite kapsuli veke 2mesea i nemaat nikakov efekt,pak mi se jade a vo kilaza sum samo 2kg pomalku,mnogu sum razocarana,neznam sto da pravam.3200 den si gi frliv za dzabe :( I si jadam pak normalno kako predhodno,ako veke treba da drzam dieta ne mi trebaat apcinjava,poentata e da ne drzis dieta a da oslabes. Eleonora pisuvaj kako ke napreduvas pozz

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.