1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    OTE="1mama, post: 2364125, member: 71450"]А зошто не ги зема акаи овој пат,смени се со некоја што сака зелените да ги пие,јас сега акаи си ги порачав,но благо не јадам,ако ме фати иштав може црно чоколадо,кухинско да апнамнеколку коцки,газирано не пијам,само вода многу и лебот ми е на минимум,друго се јадам.порачај ги акаи па после нив допиј си ги зелените,бидејќи последните кг најтешко се симнуваат,а организмот после одреден период се навикнува,ако уште тие 4ти се вишок издржи не очајувај ќе ги симнеш бар уште еден месец,само направи промена а ако забележиш сува уста или гадење одма напи се 2-3 чаши вода наеднаш,од тоа е,а можеш и чајот да го пиеш како мене преку еден ден,или зелен чај пиј после ручек[/QUOTE]
    Planiram sega tretata kutija da gi zemam od akai uste malku da gi dopijam zelenite,pa ke vidime sto ke bide,a blago ne da si jadam :) lele se davam vo blago ednostavno bez se mozam samo bez blago jok

На 1mama и eleonora-eli им се допаѓа ова.
  2. eleonora-eli

eleonora-eli Нов член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    sekako ke pisam kako i dali voopsto ke imam napredok.denes vtor den,iskreno neznam dali e do psihata(sekako deka i taa ima golem del vo ova)no i da ima ,pomaga:) do sega ke bev jadena pa mozebi i tri pati ili dva pati poobilno:)a plus i gi postam ovie posti taka da seuste mi se nema apetit javeno za denes do sega od pojadokot kaj 11h!se namav mereno odamna,denes se merev na vaga za da znam dali ke namaluvam i kolku ke namalam i se razocarav kolku sum nakacila kg(facepalm) pa se nadevam deka ovoj pat ke bide uspesno!posle bliznackata bremenost nemozam fizicki da si dojdam na sebe:) pozdrav!

На 1mama му/ѝ се допаѓа ова.
  3. K.Karanfillova

K.Karanfillova Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83
    Јас ги пиев зелените и имав резултати на почеток видливи, меѓутоа после некое време стопирав со намалувањето на килограмите. Сега почнав да ги пијам акаи берито веќе втор ден ми е и многу послабо јадам за разлика од зелените. И слушнав дека прво требало да се пијат акаи берито па потоа слимсофт гелот. За понатаму за резултатите ќе те известам. Не се разочарувај! :*

На 1mama и anembu им се допаѓа ова.
  4. eleonora-eli

eleonora-eli Нов член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    prv pat da osetam deka nesto se promenuva vo odnos na zelbata za jadenje,ni sama nemozam da si poveruvam deka tolku ke mi se namali apetitot,no za zal sum skepticna so ogled deka sum probala mn pati so razni tableti,se dodeka ne vidam deka strelkata se pomestuva na vagata nemozam da veruvam deka imaat efekt,no sum iznenadena sto mi go namalija apetitot so ogled deka sum pred ciklus a da ne mi se jade i da ne osekam glad...pa ke pisam kako ke bide,iskreno sakam da veruvam deka konecno nekoe kilo podolu ke me motivira da prodolzam:sun:

На 1mama и anembu им се допаѓа ова.
  5. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Planiram sega tretata kutija da gi zemam od akai uste malku da gi dopijam zelenite,pa ke vidime sto ke bide,a blago ne da si jadam :) lele se davam vo blago ednostavno bez se mozam samo bez blago jok[/QUOTE]
    Srcka pa sto ne jades cokolada so visokprocent na kakao,PR kuhinsko com,ja taka pravam :)

На anembu му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Женски ново инфо ептен сум среќна,значи за 40 дена 1 пак зелени и 1пак чај 12 врекички од 77кг на 68кг и повеќе од среќна сум,само трпение :)

На maricence, K.Karanfillova, anembu и 2 други им се допаѓа ова.
  7. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Мене многу благо ми се јаде пред да добијам , леле би се удавила во благо и нешто месено или бело лебче. Колку можам се воздржувам , но сепак си пробувам , не се пазам до толку пред добивање :$

8. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Добро пред добивање и мене ми се јаде благо,ко луда сум ама јадам кухинско чоколадо и си се тешам некако :)

9. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    а како се пијат наутро ???нагладно или после појадок ???

10. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Се пијат после нискокалоричен појадок со 350-500мл. вода... јас ги пијам со 500 мл. вода.

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Srcka pa sto ne jades cokolada so visokprocent na kakao,PR kuhinsko com,ja taka pravam :)[/QUOTE]
    Pa ke probam da vidam dali ke mi gi zasiti sekerite,moram nesto da pravam,site sto gi pijat slabeat,samo jas ne :(

12. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    6.380
    Јас ги пиев и Акаи Бери и Слимлајн софт гел. Ни од едните ,ни од другите ни грам не симнав. Значи ни грам! Тотално за џабе ми беа дадени парите.. ама океј, не се проблем.
    Акаи бери-то чувам скоро цела кутија , зашто не ми делуваа. А од софт-гелот имам 3капсули останато.
    Како замена за софтгел си ги земав SLC SlimLine , затоа што сум член на СлимЛајн клубот, и од нив порано ослабнав малку, ама не толку забележително.
    Е сега , не сум дебела ич, ама затоа што секој божји ден вежбам(и претходно вежбав ).
    А и плус постам од прочка, цели 7 недели, и се стопив :)

На 1mama и only44you им се допаѓа ова.
  13. 1mama

1mama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    41
    Да и има подобрување од слц,оти мислам дека се тие повеке за одржување,иначе у јас сум член па нормално ми е чим има ефект нели да ги зимам по набавна,но ме чуди како не си ослабела,колку требаше да симнеш,оти викаш дека не си дебела ко нас :) :)

14. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    6.380
    искрено не знам ни јас како не ослабнав, знаете ни еден грам, ама ич.. ама тоа е..
    Еве од Слц супер слим од нив малку ми делуваа. Ама сега не сум дебела :)

15. baby dool

baby dool Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    32
    zdravo zenski jas sum nova na forumot
    gi sledev site vasi iskustva
    pocnav so Slimline Soft Gel (zelenite kapsuli) pred tocno 37 dena
    pred toa imam probuvano razni dieti i fizicki vezbi nemase od nisto efekt
    apcinja mi se oni prvi prethodno nemav nikogas pieno za slabeenje
    kaj mene nemaat nikakvi negativni pojavi samo grloto mi e mnogu suvo
    a za slabeenje vaka prvite 3 nedeli nemaa nikakov efekt i bev razocarana ama sepak prodolziv da gi pijam i op vo poslednite nedela dena sum oslabela -6kg koga vidov mnogu se izraduvav presrekna sum
    inaku pred da pocnam bev 91kg sega sum 85,8kg vaka na izgled ne se mnogu poznava ama pocnaa da me prasuvaat dali sum oslabela, inaku cel mi e da namalam nekade do 78kg bidejki sum visoka 180cm i sum stegnata mnogu, i bi mi bilo taman ne bi sakala pa da bidam preslaba
    se nadevam deka ke si ja stasam celta vo kilogramite

16. anembu

anembu Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Od kade gi kupi kapsulite?ovde vo skopje gi nema odamna a mi rekoa deka uste 1MESEC ke nema.inaku jas predhodno ispiv dve kutii ama ic ne oslabnav vo kg moze malku samo vo obemot ali sakam da produzam da gi pijam so nadez deka i jas ke oslabnam, a visoka sum 164 teska 69 i sakam do 60 da dojdam.kaj da gi baram kapsulive,pomos sto da prvacant

17. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    446
    Може да ми каже дали некој ги има пиено slim line acay bery и дали помагаат како софт-гелот.Јас ги имам пиено софт гел мегутоа ми кажаа дека имало некоја канцерогена состојка и дека овие акаи бери биле многу подобри и што е точно читајќи го составот, сега само сакам да знам дали имат ефект.Фала

18. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    8.878
    Да прашам капсуливе имаат несакани ефекти? нели секое апче има контра ефект затоа прашувам и каде можам да ги најдам ? колку пари се? :D :*

19. baby dool

baby dool Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    32
    momentalno da gi nema jas gi zedov od distributer pred pola mesec sega rekoa deka ke ima posle 15ti ovaj mesec
    inaku otkako gi pijam mnogu slab apetit imam jadam samo ednas dnevno
    i mnogu voda pijam

20. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    530
    Моја другарка ги има пиено Acai Berry и од едно паковање 36 капсули ослабе 4 кг

На *sisi* и anembu им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.