1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.127
    Допаѓања:
    156.077
    SlimLine

Ве молам намалете го тонот на комуникација и да не преоѓате во расправи на лично ниво со отворени навредувања,а Сандра нема потреба на индиректен начин да се заканува и да праќа поздрави дека некого запознала и разговарала,прво е оффтопик и не е во интерес на темата,второ,не ги интересира останатите и трето,се зема како закана.Нена ќе ве молам во иднина не ставајте лични податоци,против воља на друг корисник,затоа што е против правилата на форумот.
    Продолжете со дискусијата и не правете жолчни расправии за едни таблети за слабеење.

На sandricka1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    SlimLine

Јас гледав еден филм(за беља нe може никако на насловот да ми текне) али главно беше за зависници - имаше еден наркоман шо е со девојка у исто а мајка му од типот стана зависник од вакви препарати пошо сакала пак да влезе во некој црвен фустан шо го носела како млада. Абе се уништи женава, коса и падна буквално пропадна. А јас и така имам проблеми со тахикардија а сите препарати за таа намена ти го зголемуваат крвниот притисок и засилуваат срцебиењето така да и да имам 5-6 кила плус како пред 3 години (не верувам дека понатака ќе бидат поише пошо нити имам генетски предиспозиции, ниту сум некој јадач) не би се одлучила за овие препарати посебно ако се забранети.

3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    SlimLine

Requiem For a Dream. Мојот омилен. Многу добра поука. Синот си е наркоман онака од ќеф, сам си почна и знаеше со што се дрогира, а мајка му почна со апчиња за слабеење, несвесно и додека да се освести и она готово, заврши како него, се догираше буквално со тие апчиња, несвесно, повеќе халуцинации и од него имаше. Крајот мора да го видите.

Секој може да згреши, и неинформираност и се. Ама после овие коментари пазете се ептен. Ниту една хемија не се покажала добра за здравје. Може краткорочно нешто ќе испадне ама потоа....

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. elche

elche Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    SlimLine

Јас денеска почнав да се распрашувам за апчињава, познавам многу девојки кои ги користеле и имале ефект, ама само една ми кажа за несакани ефекти кои се слични со повеќето од коментариве.Имав некое претчувство дека не е се така ок , уште кога го прочитав упатството кое се на се е 3 реченици, во кои пишува дека се направени од магични билки, мислам... и плус кога видов дека се кинески, знаев дека морам малце да рагледам на нет! на форумов случајно налетав и баш ми е мило , сега знам сигурно дека не треба да ги купувам !! а тоа го препорачувам и на сите кои се уште се мислат !

5. Tamarax3Ronaldo

Tamarax3Ronaldo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    SlimLine

Женски јас сум ги користела капсуливе пред 1 ипол година и сум задоволна. Освен големата несоница други несакани ефекти немав, но сепак се е до организмот :)
    Туку јас сакам да ве прашам, дали може малолетна личност да ги пие, односно сестра ми. Таа има 15 години. Денеска ни текна за SlimLine, и таа сака да проба но страв ми е да не и биде нешто, некакви хормони, развиток, менструација и слично.

6. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    SlimLine

Не би требало, на нив пишува од 18 до 65 години :)

7. ajdablenej

ajdablenej Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    леле се исплашив кога ги прочитав искуствата на вас а решена бев да одам утре да го купам дека сум се поправила 6 кила од глупавиве празници...=( видов за овие двд-ата и неможам да го најдам Jon Gabriel - The Gabriel Method се утепав од барање. ај ве молам да ми го прати некој во лп. фала однапред =)

8. soncka2

soncka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    јас ги платив овие апчиња 2000 денари и немав никаков ефект и не ни ги допив ете така ми стојат ,па замислете кога се јавив да ги порачам ми велеа да си земам уште едно за пониска цена....ах бееее само парите да ти ги земат поарно со тие пари да одев во силуете барем има ефект навистина а не од овие глупави апчиња само здравје нарушено и парите ке ти ги земат и пак ке си имаш салце на мешето ;(

9. CryBaby

CryBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Јас имам испиено скоро две ленти. Уште На почеток скросс ми го редуцираа гладот и немав никаква желба за грицки благо и сл. Плус си пазев што јадам и одма поолеснета бев. Морам да се пожалам дека имам тахикардија од нив. Пулсот ми оди до 120 :worried: сто посто сум сигурна дека е од нив. Затоа не пијам кафе и алкохол. Страв ми е да не ми пукне срцето :worried: нема врска дека нема да можиш да спиеш. без разлика кога и да си легнам, 9 или 10 саат, станата сум и свежа. А што се однесува до слабеењето....... ништо посебно. Ке се мерам викендов па ќе видиме. Демек после втората лента се приметува. Ќе се мерам па ќе ви кажам. Инаку, апчињата се јака хемија. Појака од секоја друга шо сум ја пробала. Ќе приметите и рацете да ви се тресат и да црвенеете во образите и да се потите после пешачење...... аа и уште нешто, запек првите неколку дена. Ама не е страшно! Ќе се нормализирате пак. Мој совет е да ги пиете 20-30мин пред појадок! Пробајте си! Јас не се откажувам. Ќе порачам и втора доза па ќе видиме. xoxo

10. soncka2

soncka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    а и заборавив да ви кажам дека цело време од апчињата ми беше топло ладно ...наеднаш студ и морници наеднаш жештина ...катастрофа ...за тие шо се мислат дали да ги купат ви препорачувам да не си ги давате парите залудно ...

11. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    crybaby не сакам да звучи дека те напаѓам ама ти нормална си????
    сериозно, значи самата велиш дека имаш тахикардија, ти се тресат рацете и сл. и ти ќе нарачаш втора лента????
    извини ама не ми е јасно
    јас на твое место веднаш би прекинала со употреба ВЕДНАШ
    дали си свесна колку си го ризикуваш здравјето за 5 кила помалку????
    подобро биди на диета 3 недели
    барем ќе бидеш сигурна дека нема да ти се случува се ова
    те молам уште еднаш размисли убаво затоа што не вреди за ова да ризикуваш толку посебно кога има и други начини да се ослабне

12. anglicanka

anglicanka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

Ке може да ми пратис линк ако не ти е тешко за некоја од книгиве да ги симнам ама не аудио шо се??

Поздравв ;)

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.112
    Допаѓања:
    112.704
    Драга моја, како паталец од овие "магични' апчиња ќе ти кажам само едно. Одма да ги оставиш. Јас веќе пишував погоре во темата. Престанав да ги пијам, а не ослебв ни грам!!!! После 3 месеци се уште не можам да се доведам во нормала. Испив само 1 доза и се каам најмногу зашто ги пиев. Не те ни знам ни познавам, ама те молам не си го уништувај здравјето. Трахикардија води до инфаркт, тресење на раце и прекумерно потење не е во ред. Вцрвенување на лице исто. Го зголемуваат притисокот, може не дај боже да те мавме мозочен удар. Не си го ставај сопствениот живот на коцка за некоја хемија. Еве јас сум сега на моја диета, не вечерам често, избегавам благо колку можам. Не гладувам. Е сега за 2 недели можи изгубив 2 кила само ама барем знам дека нема да имам последици по здравјето. Подобро да сум дебела, да дебела ама среќна и здрава, отколку манекенка слаба а да не можам да си го живеам животот. И за што??? За глупи предрасуди од малограѓанска околина, која иако живеам во Скопје се повеќе ја има околу мене.

На macaaa55 и Shana им се допаѓа ова.
  14. suzii

suzii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Bravo za komentaraov, se soglasuvam za se sto pisuvas, ovie tableti se veke stanati hit vo makedonija, so mislite vie?? Da bile tolku ubavi za koristenje cel svet ke gi piese..
    [mod-kirilica:h5ducd4k][/mod-kirilica:h5ducd4k]

На nena2010 и silvice им се допаѓа ова.
  15. silvice

silvice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    25
    jas sum nova na forumot,i sakam da vi go prenesam moeto patesestvie so ovie apcinja .gi piev 13 dena i oslabev pet kilograma,no i kako na poveketo pulsot mi bese od 110 do 140 i toa nautro od spanje koga stanuvav,se potev cel den,racete mi se tresea,i bev mnogu napnata.bidejki moja bliska osoba e doktor specijalis,mu kazav za problemot i toj mi rece pod hitno da gi ostavam.sega tri nedeli piam apcinja atenelol,za smiruvanje na pulsot,isti takvi pijat samo povozrasni tetki i babi.nikogas poveke nema da pijam apcinja za slabeenje :envy:

На kiki4kablondy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Angelce835

Angelce835 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво...сум слушнала дека СлимЛајн гел капсулите навистина делуваат...но мене ме интересира дали тие капсули можат да предизвикаат некаков здравствен проблем...Сепак не е малку во месец да ослабиш 5 или 8 или незнам колку кила...

17. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Врати се неколку страни наназад па ќе видиш дека и те како можат да бидат штетни.

18. bibika123

bibika123 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    izvinuvanje bidejki nemam na ovoj komjuter kirilicna podrska.

denes de prikluciv na ovoj sajt bidejki slucajno gi najdov ovie komentari. Moram da vi ukazam deka jas gi piev istite SLIM SOFT GEL KAPSULI i nemaa nikakov efekt kaj mene samo sto prekinav da kivam vo maj i juni sto bese prekrasno, bidejki sekoe leto jas sum uzas. Ama posle toa pocnaa tahikardii srcebienje pa toa bese strasno panika te faka ne znaes sto se slusuva. Posle mojata lekarska golgota losa krvna slika i zafrknat zeludnik, barav info na internet, pa mora da potenciram toa sto go najdov mi se krena kosa. Ve molam prekinete vednas da piete i odete na lekar, ona sto go najdov kako info bese deka poveketo dobile srcevi problemi i ostetuvanja, visok pritisok i kaj poveketo devojki cisti ili dobrocudni tumori na matkata. Najdobro e da napravite pregled na zeludnik srce i ginekoloski. Ona sto e problem kaj nas e toa sto Skopje nema analiza na preparatot so koja ke otkrie koi sostojki gi soodrzi, pa taka stranskite laboratorii nasle kancerogeni sostojki, nekoja zabraneta hemikalija koja go tera organizmot da se custvuvas sit i gi sozdava sakanite efekti popatno unistuvajki go srceto i zeludnikot. Se nadevam nema da slusate sto zboruvaat prodavacite tie veke si ja prodadoa dusata na gavolot i nikogas nema da priznaat a se nadevam deka pijat od ovie apcinja i tie, ama cisto sumjam. Inace zaboraviv da kazam kapsulive se pravat vo kina i veke po neznam koj pat se redizajnirani i so novo ime zatoa sto postojano na zapad gi zabranuvaat. Ako nekoj se sekava sto se sluci so mlekoto vo prav za bebinja..... Pozdrav

На soncka2 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anabela23g

anabela23g Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 05&theater eve kolkavi cekcinja lapaat i toa samo za 3 meseci rabotenje videte go cekov znaci se zaprepastiv

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    [/quote]

Да да за тоа цд :) Мене ми е многу добро кога го слушам - сфаќам дека за да не сум гладна не мора да се прејадам и да не можам да дишам подоцна [/quote]
    ќе може да ставите линк за цдето??? не сум сигурна што да барам на чичко гугл :) :D[/quote]

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 05&theater eve kolkavi cekcinja lapaat i toa samo za 3 meseci rabotenje videte go cekov znaci se zaprepastiv[/quote] не ја отвара, ќе може да ја поставиш сликата тука??? :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.