1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anabela23g

anabela23g Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [[/img]Да да за тоа цд :) Мене ми е многу добро кога го слушам - сфаќам дека за да не сум гладна не мора да се прејадам и да не можам да дишам подоцна [/quote]
    ќе може да ставите линк за цдето??? не сум сигурна што да барам на чичко гугл :) :D[/quote]

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 05&theater eve kolkavi cekcinja lapaat i toa samo za 3 meseci rabotenje videte go cekov znaci se zaprepastiv[/quote] не ја отвара, ќе може да ја поставиш сликата тука??? :$[/quote]

pa ne znam kako da ja postiram probav :$ kako i da e cekot e od 9050 evra a podolu od komentarite procitav kako taa zena stignala do tolku golem cek i za kolku vreme ( si se fali samata de ) a inaku na ovoj profil ja najdov slikata se nadevam ke ti otvori http://www.facebook.com/djore.kostovski?sk=wall

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    не не, не отвара......... :(

3. Monickaa

Monickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Значи вака слимлајн се стварно штетни ви кажувам од искуство.Со нив 9 кила ти се сигурни дека ке ослабнеш.Јас ги порачав и уште првите денови имаше ефект не ми се јадеше те тера само вода да пиеш и шо и да земеш да јадеш неможеш цело,се чуствуваш најадена,нема ни да ти текнува на јадење да помислиш......али јас многу загазив.Почна да ми се врти,слаба станав,немав сила,не можев никако од кревет да станам,коа ќе станев ми се вртеше, ми се стемнуваше,мислев дека у секој момент ке паднам.Не можев да станам да пијам вода,и целата се тресев.Да седнам да јадам,не можев да седам ни ја јадам,се тресев,кога ке јадев нешто ме тераше да повраќам,не можев да се оправам 1ипол недела.Кога спијам се тресам,немав сила ни да зборам,се гушешеи престанав да ги пијам за да се оправам затоа шо ако продолжев уште малку до болница ке дојдев.И шеќерот многу паѓа,а тоа е многу лошо кога ти падне шеќерот.Се губиш,веќе можеш у кома да паднеш само спас ти е нешто блачко да земеш у тој момент.Престанав да ги пијам.2-3 дена не пиев од апчињата,веќе се освежив.Ни глава ме боли, ни ништо.Добив сила, си јадам по малку,али пак имам сила за се.Се ок ми беше,многу добро се чуствував,и потоа викам пак да почнам да пијам и тој еден испив и еве пак истото чуство, глава ме боли, немам сила малаксаност,ми се врти,се ме тера само на спиење и срцето ми чука многу забрзано,мислам ке ми излета,пак истата песна.Лошо и само у кревет лежеш не можеш да станеш,еве ви го зборам ова од искуство шо ми се случи на мене.Сите мои другарки знаат,ме видоа каква сум била,овие не ги порачувајте ви велам од срце.Гледајте здравје луге,а за ефект има стварно многу,еве јас ке ти дадам други ХЕРБАФАСТ овие се многу добри.Овие ги имам пиено.10 капсули се,имаат многу ефект.Од овие сум многу задоволна и не се скапи 500 денари се у сите аптеки ги има.Секој ден пиеш кога ке станеш пред доручек..........
    [mod-tekst:2sbid8y3][/mod-tekst:2sbid8y3]

На jule84 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Andrea.Dea

Andrea.Dea Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Се регистрирав со цел да ти напишам одговор за користењето на SlimLine апчињата (не сум дел од тој тим ниту дистрибутер) ги имам користено 2 пати, првиот пат 24 дена, а вториот само 12 дена и ми имаат помогнато многу, не само на мене туку и на мој близок другар кој од 110 кила успеа да стигне до 82 кила, за 34 дена со помош на апчињата. Овие сиптоми што тебе ти се појавиле се последица на тоа што не си се информирала добро за апчињата кога си ги купила, не се препорачливи за луѓе кои имаат срцеви болести, тахикардија и сл. Моја другарка, која има тахикардија почна да ги пие, но среќа после 2 дена и кажав за за последиците и престана. Чувството на омалаксаност е нормално во првите 2-5 дена, бидејќи организмот не е навикнат на толку мало количество храна, исто како одеднаш да почнеш да јадеш повеќе од нормално:)
    Така да, оние кои планираат да ги користат Slim Line апчињата (но и други слични) многу е важно да го прочитаат упатството како и за секој производ, и јас лично им ги препорачувам на сите оние кои имаат проблеми со тежината а немаат време за здрава диета и вежбање.
    П.С. Monickaa иако не си од Скопје можеш да се потрудиш да пишуваш литературно македонски за да можат да те сфатат оние кои читаат.

5. jule84

jule84 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    945
    И ЈАС ЗНАМ ДОСТА ЛУГЕ ШТО ГИ ПИЈАТ ОВИЕ АПЧИЊА И ДОСТА ОСЛАБЕА НО ИМА И ЛУГЕ ШТО СЕ РАЗБОЛЕА ИСТО И СЕСТРАМИ ГИ ПИЕШЕ ОСЛАБЕ 3КГ ЗА 5 ДЕНА И ДОСТА И СЕ ВРТЕШЕ ДОДЕКА ГИ ПИЕШЕ ЗАТОА И ГИ ПРЕКИНА ПА ДОБРО КОИ АПЧИЊА СЕ ДОБРИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЈЕ

6. Monickaa

Monickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Јас кажувам како што е,а не сум болна немам никаква болест не сум ни имала никогаш,за ослабнување има стварно ефект ама колку се добри толку и се штетни,најдобри апчиња се ХЕРБАФАСТ нема со нив да имате никаков проблем. ;)
    [mod-tekst:34m3dn2u][/mod-tekst:34m3dn2u]

7. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Луѓе, веќе има неколку жени кои лежат во болница од овие апчиња, кои дошле во мноогу лоша состојба. Се надевам тие што ги пиете нема да ви делуваат лошо на здравјето. :(

8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.112
    Допаѓања:
    112.704
    Леле што збориш??? А бе аман луѓе пазете што пиете. И јас ги пиев и имам пишувано мене како ми делуваа, за малку на кардиологија ќе завршев, среќа на време престанав. Ама ете ќе има и такви кои ќе ги фалат, за жал....

Инаку и Хербафаст се исто штетни.

9. lapngoltni

lapngoltni Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Навистина има доста негативни искуства од овие капсули и ете како што пишуваат другите некои завршиле и во болница зарем не се најде некој од тие па со документ да докаже дека баш од тие капсули им се случило тоа? како досега не се најде никој јавно да излезе и да каже еве доказ дека од овие капсули си го уништив здравјето? изгледа и ке нема а газдарицата ке продолжи да си ги трие рацете и да се полни со пари по штета на здравјето на другите.

10. Monickaa

Monickaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Луѓе гледајте си здравјето,откажете го само лебот или доволно една рибанка на ден да јадете и повеќе овошје и зрнести работи јадете и вежбајте,а слим апчиња не пијте ви велам од искуство значи не сум се уште оправила :( :(

11. fensy

fensy Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    немојте бе луѓе штетни се . Сестрами е доктор општа медицина , па колку само жени и девојки и дошле со искривени усни,очи бог да чува само од овие апчиња,некои во болница се незнаат како да ги излечат,инфаркт добиле некои такихардија се јавува. Немојте ве молам . !!!!!!!!!!!!

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Тоа здравје некој ден ако ја имаме технологијата на CSI, или го имаме House, или пак доволно е само да ја немавме огромната корумпираност во државата и работите ќе беа подобри.
    Свесно се продаваат апчињата неиспитувани, пред очите на власта, онака легално....и сакаш да бара некој правда. Да имало, немале воопшто да влезат на пазарот, да се секираше некој за здравјето на луѓето

Јас искрено незнам како идат овие работи, ама на хатрија да се покаже дека некоја болест е конкретно од тие апчиња не верувам. Имаше погоре дека и они всушност ги немаат испитано што точно состојки содржат, така да тешко дека би се докажало вакво нешто
    ама ова е само моја логика, ако има некоја докторка нека ни каже дали може ова да се извади на лист, или некој правник да каже дали може да се докаже ова некако :)

13. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    57
    Здраво на сите!
    Јас редовно ја прегледувам оваа тема како и таа таблети за слабеење. Имам проблем со вишок на кг. и сакам да го споделам моето искуство. Имам пробано најразлични диети и капсули но се без успех. Исто ги пиев и слим лајн софт гелот, и мислам дека не е во ред што некои од вас даваат совети во смисол не ги купувајте капсулите ке завршите во болница и сл. Па чекајте малку зошто ги плашите другите? НЕ Е СЕКОЈ ОРГАНИЗАМ ИСТ!!! Сосема нормално е да го споделите своето лично искуство без разлика дали е лошо или добро но не претерувајте... Можете да давате совети да бидеме повнимателни со реакцијата на нашиот организам но не и да не плашите :) За штетни дека се точно но што не е штетно денес? Но факт е дека на секој организам делуваат различно. Чист пример сме јас и уште 2 мои другарки, заедно почнавме да ги пиеме испивме по 2 дози. Но реакцијата од нив не беше иста кај трите. Мене лично ми се појавија нус појави како зголемен крвен притисок и тахикардија но на останатите две не им се случи апсолутно ништо. Сите ослабнавме, кој повеќе кој помалку. Поради нус појавите морав да ги оставам иако сакав уште да ги пијам. откако ги оставив продолжив да внимавам на исхраната и не ги вратив стопените кг туку напротив уште повеќе ослабнав. Значи иако имав нус појави јас сум благодарна на капсулите зашто со нивна помош многу лесно го сменив начинот и обемот на исхрана. А притисокот ми се нормализира после 3тата недела одкога ги оставив капсулите а исто и тахикардијата. Мојот совет е дека ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА, почнете со половина доза мислам дека се некаде околу 1000 ден. па видете ако имате проблеми не ги пијте повеќе а ако е се во ред продолжете понатаму. А тие кои имаат до 5 кг вишок не ни треба да се замараат со никакви капсули, тоа не е многу вишок и може многу лесно да се намали со повеќе внимание околу исхраната и секако поголема физичка активност. :)
    ПОЗДРАВ

На plavi-oci и topceto им се допаѓа ова.
  14. nevina19

nevina19 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:1v2jqprm][/mod-reklama:1v2jqprm]

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.112
    Допаѓања:
    112.704
    :x :x (смајли што се крсти)

16. Mili28

Mili28 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    7
    Јас прво ги пиев капсулите ги испив сите 36, од нус појави имав несоница, тахикардија и покачен притисок, а апетит немав. Ги испив капсулите продолжив со кафето кое исто така е добро немаш ич апетит ама и тоа ги има истите нус појави, испив две паковања кафе не јадев едвај нешто само за ручек, не спиев срцето нонстоп забрзано ми чукаше ма фати депресија по цел ден само лежев зошто немав сила за ништо друго ама се стопив толку ослабев сто влегов во едни фармерки што мислев дека никогаш нема да ги облечам! Престанав и со кафето и по само некој ден од кога престанав да го пијам апетитот ми се врати дупло, ма какво дупло тродупло ми се врати јадев како луда и вратив поисе кг од што имав. Така да треба барем така препорачуваат диструбутерите од кога ке се заврши со пиењето да се пијат капсулите или кафето на секој 3 дена, значи не секој ден за да се задржи килажата што сме ја постигнале. Ама па јас неможев секој втор месец да давам по 2000ден, затоа од сега нема висе апциња и кафиња за слабеење него ја почнувам УН диетата што сите ја фалат! Поздрав :)

17. nevina19

nevina19 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:14u3qhdd][/mod-reklama:14u3qhdd]
    (luge sto imaat pokacen krven pritisok ne smeat da gi pijat )

18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.112
    Допаѓања:
    112.704
    до невина19

Ајде те молам вака како лице кое ги продаваш да ми објасниш зашто кај мене ми се појавија сите нус појави, до толкава трахикардија да мислам дека ќе доживеам ифаркт и да сум омалаксана, без сила и тромава како баба од 90 години, а патем немам никаков здравствен проблем, јадев не гладував додека ги пиев, пиев по 3 литра и повеќе вода на ден. Немам висок крвен притисок, немам пореметување на тироидна жлезда, немам буквално никаков здравствен проблем. Пред да ги пијам правев систематски, го правам секоја година, значи комплетни прегледи од крв, до интернистички и гениколошки и кариолошки преглед и се беше во ред. Имам 32 години. Ајде објасни ми од каде кај мене толку лоши појави ако се на природна база, ако немаат субитрамин и кофеин во нив? те молам да ми одговориш на овие прашања бидејки како дистрибутер на истите треба да си елоквентна за одговор.

19. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Јас ги пиев испив 6 апчиња и завршив на кардиологија зашто срцето страшно ми лупа и имам висок притисок ,ужасно, еве денеска ми е подобро и се надевам ке ми помине се за 2-3 дена.Вчера мислев ке умрам,така да немојте да ги пиете зашто покасно или порано ке се јават проблеми.Можеби ослабев 2кг али поарно да не ги ослабев и да си бев здрава :worried:

20. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    57
    Да да благодарна сум зашто за 2 недели се се нормализира и притисокот и тахикардијата сега сум пак сосема здрава и ослабната за 15 кг. :)
    Пак ке повторам вреди да се проба но оние кои имаат реални проблеми со тежината а не некои со 5/6 кг. вишок

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.