Исто,можам да те сакам како Бога,ама поседувам и супермоќ да те прецртам преку ноќ,без ич око да ми трепне.
Телефонот е најчесто блиску до мене па така лесно пратам кога некој ќе ме побара; оние кои ми одговараат веднаш кога јас ќе им пишам им одговарам веднаш, оние на кои им треба 5 часа да ми вратат им пишувам и јас по 5 часа иако веднаш ќе им ја видам пораката и можеби станува збор за поважна работа.
Имам голем страв дете да ми замине далеку во тугина и да се враќа еднаш во 5,10, 15 години. Имам блиски кои децата си ги гледаат, еднаш на неколку години, една мајка 15 години се немаше видено. Ја гледам нивната болка и мислам дека тоа нема да го издржам. Не зборувам за европски земји каде што за три часа си таму.
Градам став за луѓе по изглед и однесување. Жени со иста боја на коса, иста фризура пример долга, права и кафеава коса ги карактеризирам као досадни. Мажи со мокасини ми се немажествени и досадни. Може пример некој маж со мокасинка да е The Rock, јас пак така ќе мислам. Не си ја сакам баш оваа особина, но ете.
Се натажувам кога видам некои макар и познаници прекинале долга врска и за кратко време се со друг/друга. Можеби тие се посреќни во другата врска ама во мојата глава за друг секој што е со некој долго мислам дека е среќен и ми е мака така кога видам. И за врски и за бракови. И многу си ја мразам таа особина, што така размислувам. Некои можеби се среќни кога стават крај, ама јас и мојата глава
Ама овие што свесно присвојуваат ситуации кои не се нивни, кои го преземаат туѓиот елемент на трогателност кој патем, никогаш и не им се случил - ним лично, ми се најшлајм. Пошлајм ми се оние другите кои веруваат. Нова димензија на дното, во кое нема докажување како вистина било. Сè за евтина сензационалност кое и те како мине кај грото. Ко лепешки на гомно.
Ustvari kako mu se obrakjame na chat gpt e kakvi sme realno bez maska mada ja i onaka sum bez maska..mu se obrakjam so te molam, fala, sve najljubezno ko covek da e a nekad koa ne me razbira znam da mu se razvikam so caps lock i izvicnici i pocna da me hejta me prashuva koj me isfrustriral tolku? Nego citam nekoja statija deka 80% od Gen Z bi sakale za partner vestacka inteligencija iskreno koa ke razmislam i ja spagjam tuka On topic Ako ne mi dojde taxi na vreme si vikam drugo ili ako me ceka podaleku od tocnata ulica uopste ne se zamaram da go baram, si produzuvam ili peski ili so drugo taxi.
Кога сме кај chatgpt му праќам слики да ме отцени од 1-10 и слики од друштво и да каже која е најпривлечна од другарките
Во денови кога немам ручек направено се чувствувам ,, виновна ", посебно кон дете дека не го хранам доволно здраво
Кога гледам дете како тренира па и супер му оди, па и кога ќе прашат каде има тренирано прав ПАУН сум Ама толку ме воодушевува
Ако нештото не ми одговара,се правам наудрена,и после велам дека сум заборавила. Едноставно си терам по свое и никој не регистрирам
Не сакам да спијам со отворен прозор, дури ни во лето вака. Преферирам дотогаш да ми стои отворен прозорот за да влези воздух и свежина, но додека спијам апсолутно не можам да оставам отворено. Исто и вратата од собата сакам да е секогаш затворена. Психа. Среќа па станот тука воопшто не ми се загрева и во лето комотно се седи без клима.
Не носам сандали преку лето, мислам додека сум во нив нозете ми се многу валкани од прашина затоа што се отворени. А ако носам уште доместос не им ставам пред да влезам дома Не сакам да одам без чорапи во туѓ дом.
Ова стои во воведот, а во насловот на темата стои НЕ осудуваме. Ве молам не постирајте оф топици и прочитајте го воведот пред да постирате.