Не се возам со колата на маж ми (само со мојата, и со таа новата) бидејќи во неа се возела бившата. Сопруга сум му, али у таа кола ко швалерка се осеќам. Одвратно ми е да седнам. И а седнам, ете баш нешто морам, така испаднало, одма некоја глупост се дешава, болест и сл.
Не сакам да се дружам воопшто поубаво ми е кога сум сама. Колку и да се трудам се осеќам како да не сум тоа јас како да глумам некој друг. А пак кога видам други како се дружат и забавуваат а јас ете не можам, не ми доаѓа одвнатре. На никој не сум кажал досега ако кажам ќе ме направат луда.
Не сум по дружбите. Поубаво ми е кога сум сама. Се дружам само со моите пријателки. Дружби со други не ме интересираат. Не барам пари и не позајмувам пари. Свадбата е непотребен трошок. Не давам телефонски број и фб на луѓе кои не ги познавам доволно. Честитам родендени на оние кои на мене ми честитаат и на моите деца. Ги канам на роденден оние кои и мене ме канат. Кога треба некаде да однесам подарок, сумата што ќе ја потрошам зависи од тоа колку ми е блиска личноста што треба да го добие подарокот.
Сакам да се дружам, но само со одредени луѓе што ми пријаат. И да не е многу често. Ситничава сум за пари, не се расфрлам, но сакам да помогнам ако некој е во неволја, и радо би му позајмила ако е добар човек по проценка моја. На скриени повици не се јавувам, или ако се јавам ќутам две секунди и почнувам да тропам у чаша со лажица, маса, било што имам што генерира силен звук. Не мислам дека секоја мајка знае и сака најдобро за своето дете. Имам и некои хардкор, ама форумов ни е ептен снегулка, ќе се најде одма криви Дрини член, а не сум у муд тудеј.
Кога сум во друштво на повеќе луѓе, јас сум таа што секогаш најмалку ја дружат. Дали сум не интересна или не знам да се дружам, не знам. За шетање сум секогаш во муд, ама кога треба на работа да одам тогаш сум најдепресивната личност на свет. Не барам пари ниту позајмувам. Тешко ми се држи внимание. Обично Се брзо ми здосадува.
Можеш пред нос да ми се маткаш, а сепак успешно да те игнорирам ако не ми е во план да те видам/поздравам во конкретниот ден/момент.
Ми е грдо скроз нај грдо и не сакам да гледам голи стапала,нека се секако третирани и најубави златни нека се не сакам и не можам да ги гледам и тоа е...
Јас па загледувам и кај машки и кај женски ако им се убави го задржувам погледот подолго се надевам не е приметливо толку Се правам глупава за да избегнам одговорности и друг да ги заврши место мене Свесно кажувам погрешен број за да избегнам социјализирње.
,, Терсене " човек сум не можам да се вклопам во ова општество, барем не со повеќето поединци. Не можам да трпам гужва во домот од гости повеќе време. Си сакам мир и рутина која што си ја имам со нив двајца дома. Не сакам ненајавени гости, не дали ќе ми е несредено дома, туку не сакам да ми рушат мир на кој кога ќе му текне. Видувања сакам по надвор ретко по дома. Ме нервира кога иста мајка кога и текне се јавува дека нејзиното сака да си игра со моето, и притоа не вели дојдете туку секогаш нагласува мојот А сака да си игра со Т, и чека да и речам епа ајде повелете дојдете. Некогаш стварно ми доага да ја отерам у к.... дека е без осет. Реков дека сум терсене
Обожавам парцетамоли. Многу убав вкус имаат, затоа ги џвакам па ги голтам. И после пијам вода, вкусот е ммммм. I touch myself thinking about the male loneliness epidemic.
Најлесно и најдобро комуницирам со луѓе што другите ги сметаат за "чудни". Одсекогаш било така. Никогаш не сум се осеќала целосно слободно со останатите "нормални".
Naivna, popushtam na raspravija ,lesno prostuvam ,devojce bez roditeli zaljubena vo manipulator dolgi godini i reshava da go napusti dva pati no od zal i mnogu ubeduvanje od majka mu i od nego se vrati i ostana trudna vo mesto kadeshto ne e vrednuvana i odvreme na vreme e ponizuvana , bez prijateli ,bez rabota, kako zatvorena vo kafez kako ke i kazat taka ke pravi ako negira doagja ubeduvanje da bide po nivno sega so dete malo raste novi custva za borba da izleze od ovaa situacija no nema reshenje ceka vremeto da pokaze izlez se plashi za svoeto dete i idninata kako ke bide nadvor (so misla deka ke bide poloso bez iskustvo na nadvoreshniot svet so lazgovci i koristashi) vo toj svet sama so takva slabost kako ovca megju volci.
Негативно гледам на луѓето што имаат 200 денари во новчаник а свесно прават бебе и злобно се однесувам ко ќе ми кажат "Ќе се снајдеме" Често се надевам дека гостите шо ми се поканиле, ќе се предомислат. Почитувам религија ама мразам религиозни фанатици. Атеист сум и одбегнувам религиозни теми ама многу сакам да се докажувам ко ќе ме чепнат. Откако позајмив пари, на друг начин го гледам човекот што ми должи. Note to self- Не позајмувај пари веќе никогаш. Ако некој проба да ми се замеша дома со непобарани совети, многу дрско се однесувам.