Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слушате ли радио и кое?

Дискусија во 'Музика' започната од maja8, 26 септември 2010.

1. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Слушам радио скоро секој ден. Порано слушав само Антена5, а во последно време не можам да го смислам..дури се чудам како сум го слушала порано.. :^) Или пак во последно време ептен станале неподносливи. :puke: Значи водителите од Антена5 - катастрофа! :x За музиката, немам зборови - истите, па истите песни по цел ден.. Ако сакаш да ти здосади некоја песна, Антена5 ќе ти ја направи таа услуга.. :D

Сега најчесто слушам Сити радио. Ми се допаѓа музиката и емисиите. Водителите..па ок се, ама не сите. :wasntme: Го слушам и го сакам Викса, секојпат успева да ме насмее рано насабајле со неговото Нарачавте будење. Ми фали неговата балканска Е-банка..имаше некои најави дека пак ќе се емитува, ама за жал ништо од тоа сеуште. :(
    Цаци понекогаш знае да ми иде на нерви, посебно со муабетите за фудбал..знае да затупи ептен..ама па, закон музика пушта. :)
    Најомилена водителка од Сити дефинитивно ми е Елена. Ама, не оваа Елена сега што е, туку таа што замина на породилно. :D Значи, многу си ја сакам. Професионална, пријатна и со прекрасен глас. Комплетна е! Ми фали во етерот ептен, Сити не е исто без неа! :$

Понекогаш слушам и Метрополис. Многу добра музика пуштаат. За емисиите не можам ништо да кажам, бидејќи и не ги следам баш..
    Порано го слушав Петар за појадок и пауза. Интересен ми беше. ама само Петар, не и неговите 2 колешки. Досадни ми беа! Сега не сум го слушала одамна, знам само дека паралелно се емитува од тука и Белград, пошто Петар е во Белград нели.. :)

Понекогаш кога ќе ми здосади од нашиве знам да си пуштам и некое странско радио на интернет како за промена..

2. MysteriousG

MysteriousG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    28
    Antenna 5 , angels fm

3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Тоше радио
    Антена5
    Експрес радио :)

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Радиото мене ми е поим за моето постоење.
    Мајка ми ме успивала со радио, и истата таа традиција трае до ден денес. Заспивам со музика од истото радио кое ме успивало како бебе. Ретро girl, до срж. 8)

На моето височество радио, слушам мал број на радиостаници.
    Порано, постојано ми беше на Фортуна, ги слушав сите можни емисии. Таа сабајле у 7 што е, на пладне со Ненад, „Стерео љубов“ со Ненад исто, Македонската топ листа во недела...
    Арно ама, ми здосади.
    Често додека ми беше некоја песна досадна на Фортуна, пуштав Скај, Антена5 и Бубамара.
    И така си ги менував.

Меѓутоа последниве неколку години, ајде да кажам последниве 3 години, не сум го поместила тоа копчето за менување на радио станици. Антена5 ми е на листа always.
    Го слушам момакот сабајле, ете така некако ми стана во навика кога ќе се разбудам да го слушнам него и добри песни пуштаат од сабајле, имам волја за да станам. Ги слушам некогаш Ана и Дени околу 10 беа мислам, и ми се занимливи. Ерик Фокс редовно го слушам во Love songs, таа емисија уште од помала ми е врежана во срце, као вечити романтичар.
    Арно ама, измеѓу термините :swear:
    Редовно летово Питбул и неговите компањерос. Ми скиснаа веќе се едни исти песни.
    Ми зуеја во глава, не можев да поднесам.
    Е тоа ме нервира кај Антена5. Што као се у тек со сите песни што ќе искочат, и цело време те едните исти ги пуштаат, не им текнува нешто постаро да пуштат. Освен во емисијата Flashback со Снеже што е.

Апел до Антена5:
    Не ја тупете веќе со Masterprice од Мадона. Досадна ми стана. :hai:

(А! :!: И ако сте приметиле, пред да почне било која песна, Маја Саздановска пее у стил на песната која следи само: Антена, Антенаааа FIVE! Е, и тоа ми ск*рчи.)

5. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    36
    radio 106
    antena 5

6. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    sky radio
    bubamara
    city

7. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
  8. Daniella

Daniella Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    44

Клуб Фм! О, да! Многу е поразлично од останативе шаблонски радио станици... Најомилено! :inlove:

9. MilaKunis

MilaKunis Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    25
  10. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Оооо даа,без радио хмм не постојам.Слушам радио буквално целллл ден,без разлика каде и да сум.
    Омилено ми е Бубамара :inlove:
    Освен Бубамара ги слушам и СитиРадио,Метрополис и Антена 5.

11. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Antena 5
    и Бубамара :D

12. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Си слушам радио највеќе антенна 5 и метрополис,најдобри ми се со оглед на изборот :)

13. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Обожавам да слушам радио и тоа најчесто пред спиење :) Најчесто заспивам со Антена 5,Фортуна и Бубамара :)

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Антена 5 и Фортуна највеќе, но и другите не се на одмет се зависи од располежнието и музиката која во момент ми прија за ушите.

15. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Антена 5,Метрополис,Експрес радио :)

16. LadyEj

LadyEj Истакнат член

Се зачлени на: