Па не слушам многу радио, повеќе си слушам песни на компјутер, преку телевизија итн. А иначе кога слушам - Антена 5, Канал 77 и Македонско радио.
slusam kanal 77 radio i dali mozete da mi ja pratite listata so pesni od denes ? Baram pesna deneska pustena na kanal 77 radio dj perry, a inace masko pee mn ubav glas i bese nekako --las alas del amor--, poznata pesna , nemozev da ja najdam nikako ...pomos
Baram pesna deneska pustena na kanal 77 radio dj perry masko pee mn ubav glas i bese nekako las alas del amor, poznata pesna , nemozev da ja najdam nikako ...dali moze nekoj listata od muzika od denes da mi ja prati od kanal 77 radio ????
најчесто NRJ Шведцко радио многу добра музика пуштаат инаку користам едно програмче и од таму го слусам радиово, а може да најдете убави радиа што се од други држави ( ја си зборам, а никако да го пишам програмчето како се вика hock: ) RadioSure се вика
Метрополис, затоа што Антена многу ја тупат со тоа power play-от, а и некако не знам, не ми се толку симпатични како порано. Дури и фамозните lovesongs не се веќе тоа што беа на времето, кога сè одеше преку СМС пораки. Метрополис ми се многу поопуштени.