Прашав на претходната страна, но сега сум сигурна. АСОТ ќе има на Антена5 во 23 часот. Јеее, баш сум хепи сега. Само, мене ме интересира нешто друго сега со радио станици... Утре одам во Грција, а четврток е. Дали A State of trance, можам да слушам на радио Сафари, 107.4 ? И ме интересира во колку часот ? Би требало во 20 часот, но сепак да си прашам. Кој знае нека ми одговори побрзо, утре одам, а ми треба информација.
Во последно време се помалку слушам радио, само кога морам. На работа морам да слушам радио, зашто мојот музички избор нема да им се допадне на другите , а слушалки не смеам да користам, телефонот и онака ѕвони како на жешка линија да работам Дома слушам исклучиво она што сакам, си симнувам музика постојано. Ме нервираат рекламите на сите радија, и муабетите во „програмските содржини“ на водителите Подосадно нешто и полошо искористен нема на светов
Во последно време се помалку и помалку слушам радио... Слушам само кога немам интернет и кога ќе ми се здосадат истите песни да ги пуштам на ДВД плеер и си пуштам радио, а кое радио не е битно само да има добра музика Исто така слушам радио в кола кога ќе одиме некаде.