Најчесто утринска програма на радио 2 (ради водителот највеќе, многу ми е забавен и со мерак го слушам) и Скај радио и Антена 5
Многу слушам радио.Јас сум личност што не може да поднесе апсолутна тишина.Најчесто Антена 5 и Радио 2.
http://www.rockthefox.com/# значи ако правев јас радио вакво радио ќе беше .. сите омилени песни ми ги пуштаат како да ми ги читаат мислите која песна треба да пуштат best radio ever <3 <3 си го обожавам радиото од мојот град единствено ако сакате да слушате онлајн кликнете на тоа Listen Live во десниот ќош
Во последно време си пуштам smooth jazz на sky.fm пред спиење или чекам да дојдат на ред некои наши забавни песни на Антена 5. Скај ми е верно другарче кога имам проекти или вежби за доработка, си пуштам лесна музика и уживам.
Antenna 5.Кога сум во кола обавезно мора да биде Antenna 5, инаку ќе се испокарам со татко ми за тоа. Штета, кога се возам во такси или автобус нема некогаш Antenna 5.
Многу често слушам радио, кај нас дома во кујна цел ден е пуштено. Кој сака да слуша седи таму и ужива на раат. Најчесто антена 5, а понекогаш и метрополис или скај