Можно е, јас баш барав во кесички. Ама некако несредено беше, расфрлано на полицата. Дури земав позади да барам
Јас имам од тие што ги кажа ти на др еткер и од овие во кесичка. Ако не најдеш ќе ти земам од кај мене и завршена раб (ич не знаеш да ја искористиш мојата љубов)
гледам. И се смеам прво си велев види ја будала знае дека ќе и кажам а сеа глумам увреѓена јер ме прескакаш
Здраво Што е тоа како тесто во боја што се расукува и се става одозгора на тортата и се прават форми ? Како да го направам тоа ? Хитно ми треба ако може помош
тортата е спремна за фондан, е сега, фростингов ми е со крем сирење, путер и какао, треба да биде здрвен или омекнат пред да се стави фонданот или сеедно? ке се залепи
Фростингот се мачка и одма се става фонданот. Ако ја ставиш во фрижидер вака нема да ти се залепи фонданот.
феминки правам прв пат со фондан, изгледа многу го истанчив и почна да се топи, имам уште фондан да истегнам уште една па одозгора да ставам над овој, или да го извадам овој да премесам пак, или да импровизирам некој цвет кај шо е стопен, совет?