И мене ми се случи ова истово ,самошто човеков беше убеден дека сум прднала од газ. Дури мо објаснив која е состојбата ,за малку ќе му спаднеше
Си купив нова секси долна облека и отидов кај дечко ми дома. Он отиде да земе нешто од кола, неговите требаше да излагаат. Јас го соблеков фустанчето и викам кога ќе се качи ќе го изненадам уште во ходник. Слушам се отвора вратата... Полека излагам од соба и во ходник гледам не бил он, туку татко му.... Среќа што он беше свртен со грб за да ја затвори вратата, па не ме виде... Кога му раскажав на дечко ми умревме од смеење!
Ех, си седиме ние со мојов на одмор, и од пуста досада што ке правиш. Тоа, се знае. Почнавме. Таман засили, фати некое темпо, го заболеле рацете, се лизна и се струполи врз мене, а јас лежам како некој кит и мртва ладна викам „Толку бе?“, по што следи одговор „Лесно ти е тебе да лежиш дури јас билдам бицепси.“ Ајде за друг пат жал ме фати и ај да смениме поза. Ај што не сме нешто искусни, не сме, ама греота, рацете да не го болат... Ајде сега јас врз него. Шири, шири нозе за да седнеш убаво, неќе мајката, грч ме фаќа. А овој пак ќути, ќути...ќути, за после мое 10 минутно мачење да му текне брилијантна идеја „Чекај да го стврднам до максимум па седни си“...исто како за столче да зборува мајкиниот. Не бидна и тоа што не бидна, ајде doggy. Се вртам, 5 минути местење под кој агол да се наведнам за да било целосно пенетрирање. Таман се нагодивме, чекај, му спаднал, пак стврднување. И така си ја луфтирам уште 5 минути дури другаров да му се смилува и исправи. Таман бидна и тоа, пробува да пенетрира, и се слуша едно „глууууп“, и јас одма рипам „Воздух! Имам читано за тоа.“, па почнав да му објаснувам од каде тој воздух, па како, па што, и ништо и од таа поза, битно објаснив дека тоа иде од вагиналниот, не од аналниот отвор! :geek: Последно нешто ни текна лажица демек да пробаме, со надеж дека конечно ке успее. Легнав, му завртов грб, кренав нога како куче спремно да подмоча некое дрво и си чекам. Овој јаден се спушта, се врти, мава од позади, никако да погоди. Погоди малце, и јас „Леле така, сега оди подлабоко“, „Е несака“, „Па гурни“, „Е оди држи го ти и гурај во исто време, несака мори“...и така увреџени од своите сексуални (не)способности, останавме некои 10 минути во таква положба за после да се погледнеме и прснеме од смеа. Завршивме што завршивме работа во славната мисионерска, ама добра лекција си научивме за друг пат.
Досега ова ми е најсмешно, други случки сигурно ќе има На одмор, си лежиме пред излегување. Си го ставив црното фустанче за вечерта преку креветот. И ајде опа иха на секс и фино напоменав - Да не му се случи нешто на фистанот, црн е. -Абе што ќе му се случи, уживај си. :geek: Цело време имаме мисионерска, зошто све остало мене ми предизвикува болки (досадна сум де, добро - ќе се поправам ), и имаше дечко ми идеја да пробаме пак доги. Ајде да пробаме. И си работи дечкото, јас си офкам ова она.. и дојде до кулминацијата, се извади војникот од мојот бункер и почна да пука наоколу и живо и неживо. И така мојот црн фустан заработи две големи бели флеки кои не се вадат. Станав јас и почнав така гола да викам ко луда, и во тој занос си се лизнав од плочките си паднав на газ и си останав така едно 5 минути додека момакот ми мој мил реши да прекине да се смее. -За казна сега, мисинерска до крај на лето!
Ах мене што ми текна, сама си се смеам Со Петко колеги од факс, ама ни тргна работата и имаме прв пат секс... Додека бев ептен напелена, супер беше ама кога се сетив дека не идеме а јас сум му дала на трето мување, почнав да зборам: -Леле Петко како ќе тегледам на факултет... -Ама јас не сум ваква, ти си крив, ти ме напали... -Леле колку ми е срам, леле што правам...а тој јаден работи и ме теши и едно време ми вели: -Чекај ти сакаш секс или не, јас не форсирав ништо, ти ме нападна а не сум педер ниту некој прост да ти речам чекај, ми треба време... Мене едно непријатно ми дојде и пак почнав со моите муабети... А тој цело време во мене а ние муабетиме, когани текна што правиме си дадовме еден wtf поглед се изнасмеавме и почнавме од почеток .
Извинете за офф, ми поминало време за редактирање одамна, ама сега видов колку грешки во пишување имам. Тоа е, кога куцам брзо. Он топик, вчера викаме ај романтики во када ќе се бањаме заедно, па свеќи, купка, се по ред. И само што влегов во кадата, кога се лизнав , поплавив се во тоалетот.
и ние пробавме да се тушираме со запалени свеќи,па за малку и купатилото ќе го запаливме. од тогаш практикуваме поединечно туширање.
Ех, оваа тема ја барав. Кога сакаме малку во природа, одиме неколку километри надвор од градот на едно скришно местенце и останатото е прича само по себе. Ама! Си одиме вчера на истото место и пошто беше топло, решивме овој пат во кола под сенката на едно дрво. Таман се префрливме позади, почнавме да се опуштаме ово оно, трт мрт...кога се слуша едно: фиуууу. Подигаме глава, кога да видиш, накај нас иде стадо овци и во позадина еден бурек фејс што свири по нив. Абе буквално не заобиколија. Па и од прозор не зјапаат безобразници радознали! Таман пак свирна овој, се израдувавме ке си оди со овците, го снема на 5 секунди и ете ти го пак се враќа. Очигледно мислеше ке не залаже дека си отишол, па ке се врати и ке не затекне на средина па да си се изнагледа, пошто очигледно му се свиде сликата. И...ништо работа, појдовме демек друго место да бараме, зацапавме во некоја нива и толку, си отидовме такви потпалени. Спојлер Е ама после си се одмаздивме за тоа. Трипати.
Не дека е нешто смешно, ама јас потонав од срам. Си седиме кај него дома, си гледаме филмче и знаете како иде се тоа бидна што бидна, добро... Откако мисијата е успешно завршена, секогаш слегува долу да земе нешто за грицкање или нешто благичко бидеќи Ричи како кит е, секоја потрошена калорија треба да се надомести. Си лежам јас како од мајка родена, а он се облекува да слезе до кујна. И пред да излезе му велам -Затвори ја вратата, може некој да наиде А овој идиотов: -Не бе што ти е, нема шанси, А спалната на неговите е веднаш до неговата соба. И добро си слезе тој, после нецела минута слушам тропање по скали. Ајде си реков, барем под ќебе ќе се пикнам и пред него ми е глупаво така да лежам. Кога го слушам гласот на мајка му Јас тасма под ќебе лежам така само главата да ми се гледа. Влегува она, и вика : -Како си, што правиш? (си ја луфтирам што правам) Јас, ништо едвај збор да изустам. И си седна госпожата на другиот кревет, си пали цигаре и гајле си нема. О Боже мој. Што да правам сега. Земам облеката од под ќебето, бидејќи цела беше по кревет, и полека се облекувам, божем не осетно а се се крева. Влегува мојон, со една фаца и да пукне од смеа и од она што го чека кога ќе излезе мајка му. Леле девојки, цело време седеше она тука, значи цело време. Тоа беше моето нај долго облекување, чорапче по чорапче, а нај тешко беше кога дојде на ред блузата. Е каде Ричи сега, нема каде, ќе стоиш стуткана како мумија.
реце каде Ричи сега ме изнасмеа хахахахаххахахаха јака сцена била Јас луѓе ке ви раскажам исто една јака смешна случка. Си дечко ми си седевме кај него и како со си одат нели работите предигра ова она и кога Џозефина моја се сплоти со Џони негов од пуста наша желба и пуст зенес на среде чин се акнавме со главите еден со друг ама толку јако со звезди гледавме и двата и тој на сето то ми вели ако срцка мавај ме ако и после то цело време се смеевме леле мори мајко И уште една ние си вршиме работа и не сме забележале како полека полека во работата сме се приближиле до крајот на креветот и едно време трасссссс долу леле луѓеее двата паднавме така занесени а јас на крајот бев повредена во газето и двата си лежиме долу и не можевме да се исправиме од смеа и сега секој пат си велиме да си ставаме заштитни штици од старана на креветот
Ја пак тој ден цел ден гасови си имав од јадењето,пуф пуф ко сум сама гајле немам. Се видовме со него,предигра ово она се соблековме и ја си легнах си раширив нозе,си се наместив и чекам сеа,он да стави кондомот. По едно време Пуф и то ко засмрди цела соба ауу не се дишеше А ја па мртва ладна и му викам-ае шо чекаш нели идеш тој една фаца шо направи кутриот, одма му падна и вика како да дојдам сеа таму,ке ми цркне еден смех шо падна од ко се излофтира собата си завршивме работа
Ова беше поодамна. Имавме секс со бившиот на кревет, и едно време ни текна ај стоејки, и стануваме и јас и тој од кревет, и тој застана и да ме земе во раце, ми ја фати едната нога а за другата се лизна и кога паднавме и двајцата го откачивме пердето И после цела вечер си ја поминав закачувајки перде
Лелее луѓе се изнасмеав од вашите случки ...морам сеа една моја да ви кажам... Бев дома кај дечко ми и си седевме прво ова она...и си почнавме си се соблековме си завршивме работа... и дечко ми се облече и требаше да се симне до доле да земи нешто ...а јас така си лежам гола добро додуша бев покриена...Кога случајно како ја отвори тој вратата слушам доле гости...и му реков затвори ми ја вратата да се облечам.Луѓе само што го реков тоа тропа некој на врата,јас се стаписав.А дечко ми ладен си кулира туп ја отвори вратата ...а јас така покриена со ќебево до врат влегува братучетка му.И као еее шо правите? ( ами ништо еве си играме пет камења ) девојчево доаѓа да ме бакне јас се топам од срам. И стоеше тука ни правеше 5мин муабет. Јас у земја пропаднав после ми беше срам доле да се симнам. Ииии сеа уште една ми текна... праевме шо праевме со дечко ми и сме забораиле да го фрлиме кондомот.Јас си заминав. И мајка му после му рекла оди среди ја малце спалната. Женава сигурно влегла и го видела...која гадна ситуација.СРАМОТА!! Тоа беше прв блам... Вториот блам беше коа не фати. Т.е не не фати баш на чинот ама утредента...си влегла женава у соба...ние така сме си се успале коа едно време слушам нешто тропа...има што да видам!!! Зини земјо голтни ме! Ама како па сеа ќе се смеам коа ке ми текне Има уште многу ама ме мрзи да ги пишувам
Кај срцушот во викендица си правевме што си правевме, и одеднаш ми дојде многу топло и сакав во дворот. Ама во соседниот двор имаше друштво, а јас таква мрдната, уште поинтересно ми станува. И го убедив да си застанеме до вратата , и така со отворена врата, ама во темница си почнавме, и јас да се потпрам на ѕидот пред мене, кога со раката точно го погодив светлото над нас не осветли. Во секунда сите од другиот двор се вртеа накај нас, а срцушот во паника да го изгаси, го запали и другото. Испаничени некако ги изгасивме и си продолживме. Кога си идевме, запаливме светло да си собереме се, и пак во секунда цело друштво се сврти, веројатно очекувајки уште некоја слична сцена.
Епа еве вечерва во кола кај дечко ми само шо завршив со оралчето, се спремавме и заминуваме коа гледам "Објектот е под видео надзор" Де бре у пи*ке материне како не сме виделе... талентос мучачос Ако видите некаде клип или слика нешо, знајте дека јас сум, со сиот памет
Со дечко ми имавме секс и брат му дојде на прозорот и почна да вика да отвориме му требало нешто, а ние се праиме на тошо ко да нема никој и си вршиме работа...одеднаш се слушна звук (не многу тивок) од мојата вагина и тој почна да вика абе ајде отворете ве слушам оти се сексате!!! Сум се застрамила и повеќе не излегувам пред него се срамам.