1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Снеговите на љубовта

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Love...music, 4 јануари 2015.

1. DimovskaSandra

DimovskaSandra Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Dali znete zosto vsusnost Aleksandra ja vikaat Sula???

2. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Ay Yapim несомнено се најпрестижната турска продукција и дефинитивно ги имаат најдобрите серии, се докажаа уште во почетокот со Yaprak dokumu.
    Kurt Seyit ve Sura не ја загледав на тв поради синхронизацијата, и општо не преферирам да гледам серии на тв поради тоа, ги наоѓам со превод и комотно уживам во вистинскиот шмек кој го имаат актерите. Моментално сум до 3 епизода и иако го знам веќе крајот мене ми се допаѓа и навистина е нешто многу поразлично од она што сме навикнати. Секоја чест на продукцијата за совршените локации, без проблем може да парира на англиските продукциски куќи.. Актерите се повеќе од совршени, имаат силна хемија..
    Според мене преубава љубовна приказна, баш во мој стил.. Обожавам приказни поврзани со аристократијата , жално што ете серијата не го исполни очекувањето на публиката но нели ова е базирано на вистинска приказна а животот не е бајка. Моментално ми е една од омилените серии. (y)

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.107
    Допаѓања:
    112.665
    Не е ни Шула тулку Шура!! Така ја завикале од мала нејзините.

Еве линк кој сака да ја чита книгата ( првиот дел ) на хрватски јазик.

http://www.4shared.com/office/CU-T0NOPba/Sejit_i_ura_-_Nermin_Bezmen.html

Последна измена: 11 мај 2015