Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Снег

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од magic, 12 декември 2009.

1. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Не сум некој голем љубител на снег. Го сакам само на почетокот додека врне, а потоа ми станува досаден, а особено го мразам кога ќе почне да се топи, раскашавува :(
    Абе златно лето :sun:

2. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Мразам снег :puke: Јас сум ко циганине мењам две зими за едно убаво златно лето :D

3. galka

galka Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    најмногу од се го сакам снегот... особено кога надвор врне а јас сум покрај печката на топло мммммм :inlove: :wink:

4. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    уште сега и се радувам на зимата! :)

5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    И јас сум од тој тип мразачи на снег. Едноставно го мразам, подобро да се печам на сонце, отколку да замрзнам кога ќе го допрам. :!:

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Снег :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

7. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Најмногу од се го сакам снегот особено кога надвор врне и едвај чекам да дојде зима.

8. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Го скам многу снегот кога ќе се разбудам наутро зимно време и кога ќе ги дигнам ролетните да ја видам таа бела идила особено кога цела ноќ ќе паѓа снег и утрата ќе бидат бели а јас во топло внатре набљудувам тогаш сум најисполнета исто така сакам да паѓа снег а јас да шетам, да ми крцка снегот под нозе,да се маваме со снежни топки, да се санкаме да правием снешко ( да се вратиме во детството) зимава што сега пројде мераци се утепавме шетајки со дечко ми нема везе што ќе биде -30 ние уживавме

9. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    И јас го сакам да, ама дури врни да бидам дома и да посматрам одстрана спремајќи се за празниците, се има некоја посебна атмосфера кога има снег, зима без снег некако не ми штима. Амаа пак кога ќе треба да одам на училиште, да се враќам или ако имам било каква обврска надвор од домаа па сум се лизнала, па чизмите ми пропуштиле вода, па автобусот касни а надвор не се седи повеќе од 5 минути, па внатре преполно не се диши, касниш на час автобусот заглави во снегот ее тогаш е*ати снегот :) лето си е лето.

10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Само околу нова година колку да направи убава атмосвера инаку не го сакам во Скопјево ИЧ :$ .Така за годинава да се договорам со него да не изненадува предвреме :lol: .Сепак обожавам прошетки по снег ,посебно навечер кога е прилично ладно а се разбира дека е мн романтично и да врне снег во моментот 8)

11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Кога е август 40 степени барам снегче да се освежам...кога е -7 барам сонце да се стоплам :D
    така да си го сакам снегоот посебно овој период го чекам со нетрпение :D

12. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    ....снегот е одлика на белина,чистота и свежина...
    го сакам снегот....онака да си шеткам да крцка под моите нозе...сакам да правам чоечиња ,да легнувам.да станувам да си го машкам лицето со него.....да правам топки и да се гаѓам..... :lol:

13. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    едвајјјј чекам да заврне снег :$ ми недостасува хахах
    многу многу многу сакам снег...да крцка под моите нозе...снешко е неизбежен дел :$

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  14. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Едвај чекам снег,како лани.
    Да биде барем малку како што беше лани,да ме потсетува.Многу ги сакам снежните ноќи на плоштад.. :)

15. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.595
    Допаѓања:
    8.203
    Многу, многу сакам снег. Сакам кога паѓа и кога ми крцка под нозе. Ама ич не сакам кога ќе заврне малку и ќе се стопи за некој ден. Убаво е така многу да има и да си стои што подолго.

16. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    сакам снегче и убави прошетки по него се додека не подледи е тогаш :tmi: ....

17. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Како помала, ќе погледнам низ прозор, и ако врне снег... Радости, ќе облечам чизми и одма надвор.
    Снег е возбуда за секое детенце, со некои исклучоци кај повозрасните. Снег не асоцира на најубавите времиња во годината.

18. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Го сакам само кога го нема ,или оној првиот снег
    .Е тогаш се радувам ко мало дете ,правам снешковци ,гаѓам со топки ,лудувам до лудување ,се фрлам в снег и правам ангелчиња :D
    Ако се задржи подолго време ми одмилува и ми се смачува од самата помисла на снегот и сето мрзнење на моите ионака премрзнати стапалца.

19. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Мноогу сакам снег, едвај го чекам :D обожавам да сликам пејсажи со снег :lol:

20. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Сакам снег, ама само кога сум дома на топло, покриена со меко ќебенце, со топло кафенце или какао покрај мене и да го гледам снегот од прозор како си врне.
    Ич не го сакам кога треба да станам рано, се надвор е наврнато, патиштата неисчистени, кога брзам за на работа или детето да го однесам во градинка, посебно не го сакам кога ќе почне да се топи па ќе замрзне....