Оооооооо снег сакам и тоа како најубаво ми е на душава кога врне снег а јас седам и пишувам домашна покрај прозор и гледам каде што паѓаат големи снегулки Преубаво чувство
Сакам снег најмногу на свет,повеќе и од лето дури обожавам да стојам надвор додека паѓа првиот снег и ми се топи во косата најубавото годишно време ми е зимата
па убаво е кога има снег,надвор се е бело,едноставн ое убаво,но зимата ја мразам бидејќи е многу студено и мене скоро секогаш ми се студени нозете и дланките и неможам никако да се стоплам,така да....да беше малку потопла зимата може ќе ја сакав повеќе,но зима без снег,мраз и ниски температури не е зима.
Го сакам и тоа многу.Преубаво изгледа кога ќе погледнеш наоколу а се е бело.Едноставно уживам.Но температурите се катастрофални,мразам коа е студено и кога не може да се излезе надвор од што студи.Како и да е лето си е лето.
Ауу снег колку сакааам Едвај чекам да заврне. Најубаво ми е чувството кога надвор врне снег а јас внатре на топло под ќебенце со чај гледам некоја серија. Или пак кога снегот е чист и ропка под нозете додека одиш, а и така одиш по снегот навечер и насекаде околу тебе украсено новогодишно. Одсекогаш сум го сакала снегот па дури и ниските температури, така кога ќе се завијам во топло палто со ракавички и шал и на прошетка. Убавина
Сакам сакам снегггг обожавам прошетки по снег, и да стојам надвор додека врне онака да ме накисне малку
снееег, снеег, снеег ! Сакам снеег, едноставно го обожавам! Едвајј чекам да заврнее Ама после тоа кога ќе се раскашајт, бљаак
Сакам снег,но посебно за зимските празници. Ахх таа глетка просто ја обожавам. Кога ке седнеме со дечко ми и зимскиот пејсаж навечер,не можам да опишам колку среќно се чувствувам.