Многу сакам снег! Иако кога ќе падне треба да се тепам со цела школа за да им објаснам дека мразам да ми фрлаат со топки но во ред е.. Едвај чекаам!!
И јас го сакам снегот, ама тогаш кога си седам дома и немам потреба да излегувам надвор Инаку многу сакам да шетам навечер кога ситно вее
Дај боже,а на сликава ме потсеќа на мојата улица...обожавам кога навечер гледам како вее снег на улицава....
се сложувам со тебе обожувам да гледам како вее снег и плус со топли прегретки од саканата личност ах мислам дека нема ништо поубаво од тоа
Незнам дали вечерва ќе заврни, ама како сака нека прај до нова година сакам снег. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
Абе сегде падна само во Скопјево не падна. Видов на интернет изгледа утре ќе има.И вечер и сабајле но,ќе видиме Дај боже да е вистина!
Наводно викаат снег ќе паѓал, па цела сум во исчекување.. У моментов најголема желба ми е да станам утре рано сабајле и преку прозор снег да видам!!! :33
Го обожавам. Без него не може да ја има онаа празнична атмосфера. Сабајле очекувам кога ќе се разбудам и ќе погледнам низ прозорецот да видам снег.