Морееееее нека потрупа се!Сакам снегчиште!Вечер ќе си го шетам малиот на снег,тро да ни подзастуди па да си се грееме домче после тоа!Што сум јааас...лисицаааа...само наоѓам начини како да му се пикнам на галење! Сакам да натрупа така убаво за да не ми се излегува од дома за да се посветам на науката максимално,а успат да се романтишам со глетката низ прозор со чај в рака!Шо убо!
Lugje obozavam sneg prekrasno e koga ima sneg, posebno romanticno da se setas so sakaniot po snegot po nekoja pusta ulucka i da si se guskate ili pa prosetka vo park mmmmmmmmm top
Сакам снег, но да врне цело време. Нејќам кога ќе почне од сабајле и попладне веќе се стопил. Обожавам да сум навечер надвор, да шетам низ неизгазен снег и да бидам со личност која ја сакам. Де ај стварно, нека заврне веќе.
Толку многу мразам снег во Скопје, што кога ќе падне снег јас паѓам во депресија. Не сакам ни од дома да излезам!! За убав снег се иде на планина некаде, па со мерак да пиеш топло чајче, а не тука за два дена газиш во кал и во бљувотини. Гадно!
Сакам снег,но не претерано. Сакам кога е убав и кога се прават убави топки и кога можеш да си направиш ,,Снешко Белчо",а не со малку снег и калишта да шлакаш само Ме ежи кога ми крцка под нозете,незнам зошто и го мразам тоа. Но,секогаш кога паѓа снег се расположувам и се ми е поубаво надвор
ич неќам снег и општо зима, ладно сакам лето, жешко, мада магично е надвор снег, ти пред камин, шампањ или некое добро вино и друштво
Обожавам снег,зимско дете сум јас Едвај чекам да дојде зимата,снегот,празниците...Тие работи ми ја топлат душата,ме прават среќна,тогаш чувствувам некоја посебна магија во воздухот..Се е бело,чисто,невино...
Кога е веќе ладно , сакам да има снег, многу ми е убаво со капа, шал и ракавици. Некако ми е романтично
сакам снег кога паѓа бавно толку е романтично има позитивно блијание на психата моја мозокот си го одмарам од таја глетка зимската облека ми е многу слатка и друштво цајче кафенце жешко ја сакам таја атмосвера
Ужасно мразам снег, студ.. Се ок, кога ќе падне, првиот час, но потоа кога ќе стане се калливо, кога ќе настане хаос по улиците е многу го мразам Да сум некаде на некоја планина во ред, каде би си седела на топло и би уживала во глетката... но и таму не би издржала повеќе од 3-4дена
ајде снегче заврни едвај чекам да се шетам со дечко ми под рака а надвор да врне и се да биде тихо и бело
и јас и јас и јас сакам снег ајдеее да имаме црввени носиња да крцка снегот под нозе и кога ке влеземе во топло смрзнати да се газиме од смеење ... ајдее малку зимски романтики ... нека дојде снегчееее уживам во негоооо ќе си правам пак ангелчиња и снешковци како лани со маливе дечиња од улица едвај чекаам
Нејќам и нејќам! Ми се лоши кога ќе се сетам дека треба да се напумпаш во јакна, со шал, ракавици, капа Ужасно многу мразам зима. Сакам да имам зимски сон,и да ја преспијам цела. Снегот е прилагоден само за романтични моменти...