Парите што ги собирав -ги снема.Собирав за свадбата во сабота,за фустан,штикли и поклон во плик. Останаа уште 500ден-испланирани за фризер,а изгледа со стара ташна ќе си одам Ми е гајле,битно убаво да си поминам,баш ми се одеше на свадба
Ќе видам нешто убаво и ќе си речам ај за ова сега ќе собирам пари. После ќе видам уште нешто и ај и за ова... и така сега имам цела листа.
Собирам за што ми текне во моментот бидејќи повеќе работи се. Имам собрано 43 денари КАКОВ УСПЕЕХ!!!! Озбилно, неколку пати сум почнала да собирам за некоја причина и ќе соберам повеќе и место да го земам тоа за што сум собирала зимам нешто тотално различно и после се нервирам или па за ситници ќе ги потрошам парите (иако биле планирани за нешто големо). И обично собирав за да си купам нешто (лично за мене). Еве сега не собирам за ништо, само си ги ставам на страна тие што ќе ми останат, од искачање, од школо и слично, најверојатно ќе најдам за нешто асално да ги потрошам
Поштено, се шо имав собрано денес потрошив. Сега собирам за..да имам. За некоја журка ваљда.. Само нека ме полнат со железни..друг начин нема за мене да соберам пари. Едноставно не ми дава срцево да трошам железни пари. Ни 10 ни 50..
as usual - за козметика. Си заљубив парфемче, маскара и течна пудра - трио фантастико што мора да го имам!
Јас би ти препорачала да не собираш евра, боље ти е да собираш...шо знам, кинески јуани Ехм, ok I'm not funny I know али ко шо тргнало.... Јас собирам пари за карта во еден правец за Јупитер. Со уште две цури се договирвме дека светов не е за нас, па ќе си бегаме натака.