Да ми се најде некоја кованица, шушканица чисто... да ме спаси од евентуален затвор, од некоја евентуална глоба, оти секој ден разбирам некоја новововедена новина у сите закони, се нешто ново ради што се оди во затвор или се глодаат празни џебови. Кој ти знае. Можда превише дишам, превише и јадам у последно време да! Превише мислам, ширам можда превише среќа или несреќа што ти знам.. не сум у склад со општоприфатените стандарди. Така да за спас! Спас од зандани мрачни.. од празни џебој, при потреби красни.
Јас нон-стоп собирам пари за нешто во оваа тема би била no.1 моментално собирам пари на дечко ми следниот месец му е роденден
Па за сега за фермерки,и некој секси долен веш иако не знам каде би го носела во скоро време али си обожавам такви работи.па и за поклон за дечко ми
За ништо! Ги добивам парите и ги трошам директива! (срам да ми е ) Моментално штедењето ми е во последен план, можеби потаму... А иначе сакам да си соберам пари за да ги купам добра преса за коса... ама таа добрата кошта некои си 190 евра, и кога ќе размислам не знам дали вреди толку пари да се дадат...
за глупости си го жртвувам појадокот, ужината, десертот, било што; собирам пари и за на крај ептен безвезе да ги потрошам
Не собирам пари , кога ке заштедам нешто за викенд потросам или пак доволно е да влезам во парфимерија... шминки, лакови триста чуда... Штедењето е моја лоша страна, а треба депилатор да си купам се канам усте од лето бидејки стариот се направи, тамн кога имав 2000 ден. ми беше жешко да излезам да си купам и ете сега го позајмувам од другарка ....