Па пред два дена ми светна една идеја дека не сакам да останам во Македонија, па (доколку можам да истраам) ќе собирам пари за да направам TOEFL Тест па фино лепо да си заминам на студии некаде во странство
собирам ама не собирам, имам мн заштедени ( за мои години многу се) ама не ги трошам, ги чувам за црне дане сакам да соберам паричкиии за телефонче на тач-че, по можност iPhone. може и 3 и 4, ама iPhone да е.
сега собирам пари за да му купам подарок на мојот дечко и секојдневно смислувам некоја оригинална идеја ама тешко ми оди,ако сака некој да даде предлог не ќе биде лошо
Собирам пари цело време, а кога треба нешто да си купам, барам од моите дома Во последно време многу штедам, чудна работа. Од ланската стипендија ми останаа 200 евра, а последните 2 месеци собрав 2500 ден. Ама не ми се трошат на ништо.
како бе тоа сите штедите..мене слабо ми иде..обично си трошам све.. хахах искрено иам самоо..околу 500 собрано ама незнам за што.
...да му купам нешто на либето и никако да соберам, за НГ и околу НГ да имам некој денар и нешто да се подновам туууу никако да ме просветли нешто