^ Кој знае наредно за што ќе собира ?.... Можеби за некој остров, и здосадил сегашниов Јас собирам пари да си го поправам апаратот, ама некако слабо ми оди
Јас собирам пари за нов апарат. Најмногу сакам Nikon D3100 или Nikon D90. Али како што собирам, ќе соберам за едно 10-15 годинки.
пријателке а да ти предложам јас сега наредно да собираш пари за авион да си купиш, зш те гледам се изнамачи постојано де ваму де таму, па барем полесно ке си го шеташ светот.
Сива Браво Стефи на 16 години кога си собрала пари за кола. Моментално штедам за апсолвентска екскурзија (ми здосади и мене тука)
Јас на тие години не можев да заштедам за кафе, а не па за кола... совет-земи си некоја со вградено телевизорче, за да не ги пропуштиш сериите кога ќе одиш од Париз до Италија, или до најблискиот ресторан на ручек. И јас исто како kikikikirika штедам за апсолвентска екскурзија!
Собирам пари на бебушката да и купам нешто кога ќе си дојде од болница. Прво поклонче да и биде од дада и
Нов аквариум Овој што го имам е мал а рибите ке ми пораснат поголеми за некое време и затоа ми треба нов аквариум
Викни ме и мене, ако ти го открие местото Иначе јас не собирам пари ... Не ми одела таа работа никако во животов
Хмм.. Моментално не собирам пари за ништо.. Мене кај за искачање не ми стигаат, уште да одделам на страна Сега кога ќе почнам со школо again ќе почнам да си собирам за блуза некоја, нешто што сум го видела а не сум го купила
Бре бре нова кола на 16 години, таа старата од 1во одделение да не ти е? Иначе собирам ситни парички во пластично шише, кога ќе соберам ќе видам за што ке ги потрошам