Нека си се складираат тие а ќе видиме за што ќе летнат .Имам доста собрано до сега , а си ги собирам веќе три години , па кога ќе имам потреба и желба да купам нешто или отидам негаде ќе ги трошам
Никогашшш не сум била во ваква ситуација, СЕ ми треба а немам пари!!! Имам потреба од нов паричник, чанта, фармерки, пудра за лице..... така да сбирам пари за СЕ! хехее
За жал во ситуација сум кога немам од каде да ги собирам и доста напнато се осеќам поради тоа. Инаку би сакала да собирам за одмор, ама сега за сега доста тешко.
Собирам пари веќе можи цела година, а искрено незнам на што да ги потрошам Сега за сега немам никаква идеја Некој предлог?
Јас незнам зошто собирам пари,имам еден ќуп како што си го викам на шала...Цел е со ситни парички,многу тежи,знам еден ден беше еден другар на кафе и несакајќи падна и вика овие за свадба ги чуваш а?Се изнасмеавме Сигурно ќе се најде каде да се потрошат,кога ќе им дојде редот.
Јас `собирам` пари, ама на крај од собраното имам празен новчаник. Ќе се истепам демек ќе собирам и пак ништо ... овојпат не собирам пари за пудри, маскари чуда туку за поклон за роденденот негов ма да сакам да го изненадам порано арно ама не сум почнала уште пари да собирам.
Си земав касичка и турбо собирам пари од сите по дома, што им најдам си ставам во касичкатаа Немам идеја за што ќе бидат, чисто сакав да се испробам, да видам дали ке можам да си соберам и да ги имам како златна резерва. Среќа што е затворена, па шансите за успех се големи. Можеби би си купила професионалнен апарат (не од од ние врвот, нешто послаба верзија), ќ видам.
Си собирам за веспа некоја настаро ... гледав на пазар 3 ... имасе убави од 250 евра Имам 130 евра уште 120 ми фалат
Сега веќе бидејќи помина празников,почнав да собирам пари за неговиот роденден и за нашата годишнина.
Собирам пари и се новчанико празен ми е, инаку собирам за нов парфем Шанел 5 , за нови старки и некоја интересна ташна