Собрирам собрирам..и никако да соберам нешто.. почнав да собирам за летен одмор и турнеа..ама слабо иде..
За црвени штикли,за заболекар,за сложувалка,за ланче и за уште многу работи,ма цело богатство ми треба мене
За ајфон веќе не собирам треба на готво да добијам едни пари и одма одма да ги потрошам. Никонот ќе му го дари изгледа мајка ми за дипломска, каква модерна мајка имам Сега ќе собирам за глупости, накит, цела колекција на Clinique, асос
Собирам пари за да му купак подарок за роденденот и годишнината. Приметив дека му се допаѓа една поскапа машинка за бричење,така да таа ќе ја има.Заслужил.
Богами вчера ми стигнастипендија, ама таа си ја оставив на сметка...не ја чачкам. А пари си собирам за 300 чуда, за да излеземе викендов со дечко ми, за летоска за свадба кај другарка ми, па и одмор ако успеам хихихи абе да имав едно дрвце,или едно бинго не ќе беше лошо хахах
Е па јас и дечко ми веќе неколку месеци заедно си собираме пари - и тоа секој ден по 10 ден! Луѓе, веќе имаме околу 60 ЕУР, а шо викаат - ни лук јале , ни лук мирисале! Скроз неосетно! И секој месец имаме различна идеја за што да ги вложиме: нова маса, нова врата, плочки за купатило..... и се нешто ново ни текнува, ама не ги пипкаме сеа за сеа.. нека си се множат
Собирам пари за одмор и овој период ми е најлош кога знам дека морам да заштедам, а мразам да штедам. Ќе видиме колку ќе биде успешно