1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Собирам пари за...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од SexyLady, 19 јуни 2011.

1. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    чекајте си имам листа, ако тато ми дава редовно џепарлак,
    секоја недела, тогаш во јули ќе можам да си купам околу 10 парчиња летна
    облека...
    тоа се кратки панталони, блузи, дуксери, купачи......

2. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    За надградба на коса, и до сега имам собрано 1080 ден и тоа се железни :lol: . Може и ќе соберам до апсолвентска вечер :lol: :lol: :lol: :lol: , ако се лажеме :D

На lovelife му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    за штикли :)

4. Lovely15

Lovely15 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    31
    Моментално собирам за нов телефон да си купам. Канта ми е тој стариот. :tmi:

5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    6.473
    Па, првичната замисла ми е облека. И до сега имам собрано вкупно..400 денари! :D Ама овие 400 за две недели лесно ќе станат 1000ка ако собирам како што треба. Сакам да соберам 2500 па после мама и вујче да додадат малку за да имам едно четири илјадарки и после ќе се фрлам на еден 'скромен' шопинг. :P Иако до тогаш ќе ми се сменат триста планови и можеби ќе почнам да собирам за нешто друго, ете можеби за екскурзијата следната година во Будимпешта, за да можам да си се подновам со некое брендирано парче што ќе е сигурно поефтино од кај нас.
    А инаку од облека поконкретно би сакала да си купам нови балетанки или овие платнени патичиња што се сега модерни, обични тексас фармерки или шорцеви сега за лето, летни маички и рамбовки, некоја убава кошула од Котон од оние како свиленкаст материјал што имаат, хмм па тоа би било тоа и ако ми остане нешто ситно или ќе дособерам пари или ќе ги дадам за козметика, сјајче, лабело, туш, или пудра некоја.. Потоа неколку ефтини лакчиња, а ако не сакам козметика во моментот ќе си земам фигаро или нешто за виткање на коса.
    Епа, мислам дека е доста. Скромна сум де, нели. :P

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.438
    Допаѓања:
    17.078
    Ролери, ми фалат уште 2000 :tmi:

7. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Сеа собирам пари за ролерки ;) уше малку ќе ги соберам :D

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Уште собирам за Iphone и Никон, и ново ми е ова, за Истабул летво со dear mother, ако даде бог и заврнат пари од накаде :wasntme:

9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.166
    Допаѓања:
    102.133
    Пари...никогаш доста.....имав околу 16 000, сега имам 10 000, ако не се лажеме, џапнав и од таму 2 000, ќе ги вратам од платата од 15ти, секогаш ги враќам....6 000 ги потрошив на лиценца од хербалајф, не ги жалам воопшто, се надевам деновиве на дополнителни средства па ако има можност и да се зголемат....А за што ги собирам, за сенешто, дете од провинција како мене секогаш мора да внимава на дополнителни средства на страна за ``недајбоже``, а и очајно сакам да шетнам некаде летово, ми треба еден асален одмор како ништо на светов.... Ама сакам одмор во хотел, ич да не му ја мислам на ништо, само да уживам со љубовта моја и да се печам на сонцето, да не мора да шетам по улиците за да стигнам до плажа, уште и ако има и базенче.... Милина, ах ќе треба да собирам малку повеќе за еден таков одмор, или пак да фатам уште некоја работичка дополнителна....

10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Штикли :)

11. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Летна облека....

12. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    Точак.

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    6.473
    Во моментов собирам пари за гардероба, козметика, аксесорис, некое парфемче, спреј за тело и за коса..
    Ама се мислам дали да собирам некаде до септември, октомври за кога ќе се отвори новиот трговски да се подновам со нешто од таму или за екскурзијата во октомври да си купам нешто од Будимпешта.. Сега ако ги дадам парите после ништо од моите планови за во септември, ама ќе видиме.
    А за понатака, може да собирам пари за апарат, пликоа, ташни, штикли зашто слаба сум со ташни за вечерни излегувања. А до крајов на летово морам да имам барем едни класични црни или црвени штикли, па не ми е гајле ни за мајка ни за шајка, јас ќе си соберам пари и ќе си купам! ]:)

14. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    Многу трошев абе и 10 денари во џеб ме чешаа па ги трошев, ама сега стегнав заби и си тргам на страна а за што собирам ни сама не знам :D битно за надградба на коса ќе имам

15. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Нова летна облека , и 6 производи од сезонската брошура на авон. Can't wait :inlove:

16. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Балетанчиња, штикли, рачен часовник, платно за цртање. :wasntme:
    Ај можи ќе соберам, малку ќе поможат и баба и дедо :lol:

17. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Знаете како се вели "Собирај додека има пошто кога ќе нема, ќе нема ни од каде ќе собираш" :)
    Ете така јас без причина си собирам пари. Има периоди кога моите неможат да ми дадат пари па не сакам да ги притискам. :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.438
    Допаѓања:
    17.078
    Дефинитвно собирам за ролери. Имам 1350 и уште 1000 до нареднио месец. :D

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    Одмор, одмор одмор!

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    За римјанки и чантичка во кафеава боја , за една од моите сеуште несклопена омилена кежиуал летна комбинација :D