во градот има нов дуќан.. се по 220 огромен е и закон е има мн убава облека имас нешто собрано околу 5600 ден. 2600 ги зацував за штикли ,обувки,цевли како и да е .. а со останатите 3000 и нешто си купив се со мавнав око на него од дуќанот!
Јас не мислам за што ги собирам. Прво да соберам некоја добра сума па потоа мислам на што ќе ги потрошам.
Koла Знам дека смешно звучи оти сум светлосни години далеку од сумата со која можам да купам кола, ама уште од мала ми беше желба кога ќе пораснам да си купам кола. не со пари од родителите, лично мои пари кои ќе си ги собирам макотрпно со години Ветувам дека нема поќе да трошам на (не)потребни ситници
-Телефон (Мн си сум малер за телефони одма ги кршам и моите ги банкротирав од купување мобилни..и сега си берам пари ) btw..Некој да не има користено ваков мобилен? http://www.phonesreview.co.uk/wp-conten ... xy-Txt.jpg Oти има мала резолуција, да ми кажи дали до толку не чинат сликите а мн сакам да си го купам
Тие што ги берев за количето ги оставам недопрени, пак ќе послужат за некоја голема работа... пак од уште една кола не ќе ми се слошит
експерт сум за собирање пари... секогаш знам добро да заштедам а обично заштедата ја трошам за облека накит ташни... поклони... а моментално собирам пари за џепарлак оти стварно стојам преслабо со пари дека не одам на училиште и немам од каде да штедам -.-
и јас собирам 3 месеци и собрав околу 2000 денари и ги давам на баба ми таа стар чоек не и е срам со ситни а мене ми дава крупни ))