Јас цел живот собирам и никако да соберам .. а мислам дека е ради тоа што си немам зацртано некоја цел.
Koга не работев и јас како и сите,не јадев-најчесто ,па парите што ми ги даваа за таа цел завршуваа искористени за некоја шминка,облека,поклон.... Ама сега кога работиш,ретко да ти остане некој денар а не па да заштедиш
јас ретко збирам пари за одредена работа...обично од собраните пари си купувам облека, штили, атики и такви некои недефинирани ствари
Овој пат заработката од тоа што сум зачленета во авон ќе ја потрошам за протеини-морам да се поправам.
Кога и да соберам, најчесто ги трошам на гардероба. Но сепак знам да штедам ако ми требаат за нешто друго.
Да ви кажам искрено- ни јас незнам зошто! Хахахаах им тук-так некој ден подсобрано, немам некоја посебна цел.
Моментално собирам пари за убава кожна чанта. Се мислам дали вреди да фрлам толку за Monogram speedy 35, или да се задржам на Мона. Поевтино, ако ништо друго.
Е тоа е маката, што не знам да собирам...ептен дупена рака сум, а сакам да собирам, сакам и да можам да штедам и да си тргам пари на страна за црни денови сум се обидела неколку пати, ама секогаш неславно...секогаш после неколку дена ги трошам...ке се стегнам да штедам демек и по некој ден само на тоа мислам... како да ги потрошам,... и се мачам дури не ги потрошам, а најлошо од се е после тоа немам никаква грижа на совест,напротив среќна си сум, макар и да сум ептен во тесно..