..пред 1 месец онака посакав да си купам кола.. и онака шо и како на ауди страницата новиот A1 кабриолет,лелеле ама е фенси црвен со 3 врати србрени линии по страниците аусплусите боли глава,а светлата напред...абе ме хипнотизира едноставно и си реков морам да го имам...за среќа раб во странство и можам да си го дозволам ама после 9 месеци.....го сонвам и одвај чекам да ја реализирам желбата......
Па не сум многу по собирањето пари и по штедењето , ама моментално собирам заа фармеркии, ташничка, џемперче- блуска. Тоаа
За Австрија на другарка ми да и‘ отидам на гости, ама се‘ ми мириса како да ќе ги потрошам за нешто понебитно
екскурзија, мислам дека нема тие да ги пријавам на рецепција ќе ги земам за свако јако! дај боже да ги вратам ако не сите барем дел таман после ќе присоберам уште, ќе се најдат не дека не требаат а и да нема да ги жалам ако таму ги потрошам на облека ама на глупости ќе се изедам, ама многу внимателна со паричкиве сум станала, нарочито мои
за да имам повеќе пари на екскурзија која ме очекува за брзо сега почнав да берам да се надевам ке соберам некоја илјадарка