За нова преса за коса, депилатор, капутче ... Некако многу ми се гледа, капутчето ќе да го оставам да биде подарок од мајка и татЕ - за првата десетка. Спојлер АКО, значи АКО ја има
Со оглед на тоа дека не заработувам, тргам на страна ако остане вишок од џепарлак, од некој кусури, подароци во пари и сл. Никогаш не собирам за нешто конкретно, ама секогаш имам на ум што сакам да купам. Тие пари ги користам за нешто облека, козметика, се некакви чуда и ако во момент сум на 0 од џепарлак. И не ми оди перфектно, со тешко срце ги трошам.
Апарат Сеуште. Собирам само еден месец, а мене ми се чини кузнеј колку време поминало. Прилично задоволна сум, точно не знам колку имам соберено. Берам во стаклено шише
Собирам пари за роденденот на дечко ми, заедно сме година и 2 месеци но во Април прави 18години и знам дека е уште премногу рано, ама колку повеќе соберам толку подобро. Сакам да му купам нешто посебно, поубаво
собрирам пари за стан во Дебар маало лажам секако,јас не собирам пари само гледам да ми стасаат тие што ги заработувам,успех ми е да не побарам од моите плус..а за покрупни работи ради кредитна картичка па вракам таму.. алал да Ви е на сите штедливи феминки!
Јас собирам пари за лаптоп и камера! Имав лаптоп но тој официјално припадна на мојата сестра... (на тој начин отслужувам доживотна казна, бидејки имав мало физичко пресметување со една што ми ги дигна нервите не беше моја вина )