Колку ме бави за со пари тоа е нешто фантастично хахахаххахах Многу лесно собирам пари и најслатко ми е кога нешто ќе си купам со жртвувани паричкии Моментално не собирам пари за ништо, ама наскоро се навестува штедење за едно патување кое треба да се одржи
Фармерки, дуксерка и секси долен веш! Одамна се немам почастено со нешто секси. ахах доволна си сум самата на себе си И нешто козметика.. за да биди задоволен секој дел од телото ахахах
Секогаш кога таман решам да собирам пари за нешто, излегува нешто трето и неможам да соберам. Патиките сега ми пропаднаа... Сега во план сум да собирам за поклон на другарка за роденден, уствари не планирам оти ќе испадне нешто, баксуз сум јас
За да и купам нова мушама на мајка ми (и ја скинав несакајки денес а кутрата само што ја купи ) Спојлер Ќе собирам, ќе собирам се додека не ја добијам првата стотка и отрчам у мекдоналдс
И јас порано си кратев од јадењето за да си купам нешто.. Моментално немам на мисла ништо,кога ќе ми текне пак ќе почнам
Не као собирам не знам како,ама еве да речеме дека собирам за...летање со параглајдер. До пролет, со првите временски прилики, се надевам ќе се случи! Мајка ми на сето тоа додава,ма сакам еднаш у животов да речеш дека собираш пари за штикли,ти си ненормална!
Во моментов за ништо конкретно. Ставам на страна за секој случај да се има, да не се чудиме што не снашло.
собирав и ги потрошив сите за нешто козметика лабело, дезодоранс, едно карминче и лакче..не беа многу и останаја уште 45 денари
Собрав за роденден на другарка ми Сега си оставам само на страна, ќе ми се најдат ако не за друго за у чаршија
Kо што добив изненадно парички, си ги уштедив за едно добро парче во бордо боја (џемпер или ташна, видиќемо), и 2-3 книги. И уплаќам спортска за да соберам пари. Tо би се рекло: трошам за да добијам за заштеда.