За да си купам некои ситници почнувајќи од козметика па се до чорапчиња Па и за него, т.е. за НАС ! Родендени, матура, патувања...
Собирав и собрав. Утре ме чека сочен шопинг, а штиклите и долгопосакуваната кошула со пруги ми се први на листа. Wish me luck!
Фустанче од Бершка и за неколку џемпери за зимово. Спојлер Бај д веј има плетени обични џемпери во ЊуЈоркер за по 1100 ден.
Собирам пари за многу работи.. ај да почнам да набројувам: нови патики, фармерки, албум за слики, и секако нешто за него
Се трудам да собирам ама лошо ми оди . За порачките кои ги направив во Авон а немам поим од каде ќе платам. За пеглата што ја земав исто. Ми се иде да ограбам некоја банка. Повеќе во тесно за пари не сум била од периодов.
Банка ќе ограбуваш за да платиш во авон и 1 пегла?дај барем задужи се уште малце па да иамш за што да ограбуваш
Ако пред некое време имав напишано за Италија, е сега збирам за Бугарија. Е пресреќна сум да ви кажав право. Одвај чекам.
jaс сум штедливо девојче ,секогаш си имам малку парички настрана,ама лошо е тоа што се фалам дома дека имам заштедено(не ми трпи душа ако не се пофалам)и ми бараат пари за нивни долгови,и шо да правам они ме пораснале олкава,им давам да си закрпат некоја дупка ама ме нервира тоа што кога учев уште и кога ке им побарав пари,абе 100 прашања,да се покаеш што си барал ,а сега јас без ниедно прашање им давам ,ама кога сакам да си купам нешто нема,е ке нема
Во последно време сакам да соверам пари за:тетоважа,пирс,лап-топ,мотор,никон,нова облека и + сакам да си ја купам симс 3 Никогаш нема да соберам толку пари.
За мн работи,ама тешко да соберам. Собирам за: -облека (поточно ке идам во шутка за да си се подновам нешто,ама сакам да си земам и нешто од зара,а таму и не е толку евтино така да тешко иде собирањето пари) -козметика -книга - и за мобилен... ...ама додека соберам...