за блуза, Спојлер нешто вакво е п.с. вчера ја видов во бутик, а сум шворц , се надевам ќе ми се падне паричката за бадник
Многу го сакааам и собирам веќе една година...ама моите ги е страв да ми купат пошто до сега имам изгубено 2 апарати ама обични...Е сега се надевам дека ќе соберам и ќе си купам.Најчесто си штедам од храната.Ми дадат пари за доручек за во школо ама почто не сум многу по храната, не јадам и си ги ставам во касичката Понекогаш ме фаќа криза и вадам пари ама се обидувам да биде ретко
Иам уште една недела на претек и собирам пари за Скопјето мое кое ќе се радува на мојата посета Убаво ќе си поминам благодарам
Сеуште не собирам, но треба да почнам. За Велигден сакам прошетка низ Европа, па ќе треба да некој денар на страна за тоа задоволство.
па имам собрано пари за пудра и тие ми се тргнати настрана а сега собирам за еден убав шопинг и планирам да собирам до мај-јуни бидејќи сакам да си отидам да си се подновам убаво а според моите сознанија следново лето ќе имало нов тренд на бои низ трговскиот освен цветното и морнарското па така да во главно за облека собирам пари.
Моментално ги трошам собраните пари тотално за глупости, незнам за што ми отиде поголениот дел ( е тоа ти е 3 месеци пауза од работа и само троши )
Мене ми треба СОВЕТ како да заштедам,неможам,ќе заштетам 2000-3000 и готовоооооо YES YES I bought a dress again...ама многу беше cute HELP!