за нов принтер но тешко ми оди изгледа сепак татко ми ќе го купи ни 10ден немоѓам во новланик да сочуам
За да купам ташна,јакничка,за мајка ми за 8-ми март и за изненадување за моите за нивната годишнина (20)
За тетоважа, и по малце за летен одмор, чисто онака да имам вишок ако затреба. Но собирањето пари тешко оди, секогаш излегуваат непланирани трошоци.
епа вака со мм се договоривме сите што ке му донесат пари на малиот и кусур од продавница од оние што тропкаат да ги собираме за на малиот ко ке се ожени здравје да му поклониме или стан или кука секако ако не собереме ке додадеме ама здравје до тогаш,немаме броено до сеа колку имаме собрано 100 во едно кесенце,500,во др и се така по ред а кусурот го собираме во пивски шишиња хахаха
Во плансум да купам многу работи. -Патики -Балетанки -Фармерки -Убава пудра -Неколку прстени -Алка со приверзоци -Паари да вадам уште слики И нешто друго, ама ова е во преден план.
Специјализација! Магистерските ми беа поклон од брат ми, но спец. сакам сама да си ја платам, не моите, туку јас лично.И работам на случајот и тоа сериозно,жнеам $$$! Уште да се смилуваат надлежните и да ми доделат-ќе бидам пресреќна!