Нов лаптоп,ќе полудам од овој. А моите тешко дека ќе сакаат уште еден да ми купат,мислат дека овој е океј,а и после па и брат ми ќе им се качи на глава и тој ќе сака нов.
Единствена сум? Yup. За мала(или голема) корекција на нос! Ама долг е патот... парите тешко се собираат. Може и ќе поработам нешто во меѓувреме.
sobiram pari za da ako gi soberam posle nema zosto da gi sobiram poeke sami ke se lepaat i dosobiraat ke napravam vlez i izlez za niv od kaj doagat i da idaat
за да си купа врвчиња за плетење белегзии ( зараза ми станаја ), за лична облека, за подарок за роденденот од мама - 13 септември.. општо си остава настрана од парите што ги има и ко ке ми потребаат во некоја ситyација било каква, си ги користа и ми се наоѓаат стално
Тоа не е баш собирање пари...тоа е црн фонд подобро кажано Се зезам.Имам картичка дебитна и таму имам пари и не знам ни зошто ги чувам прво викав за куче да купам но...не знам... а имам и во една кутија...украсена е...и таму имам мала сума на пари.Обично тие ги користам кога сакам да купам нешто а да не барам од мојте.Кога мојте се на гости или на викенд па ако ми се јаде нешто за да си порачам...така...
За да си купам некое џемперче или маичка да ми одговараат за едни хелаки што си ѓи купив а моментално имам 159 денари.