За тостер! Слегов утрово в кујна и веднаш му се навртив на фрижидерот. Си вадам маргарин, кашкавал, салама, сиренце... си викам ај еден тост ќе си направам. Кога се сетив дека тостерот ми е во гаража, а во куќава имаме мајстори кои влегуваат во гаражата да замијат раце... а јас во кремави хеланки кои не се за пред луѓе... а тостерот еден стар, дури загрее, грав ќе свариш... не ми се ризикуваше да ме начека некој На крај јадев сендвич и и‘ се јавив на мајка ми да и‘ кажам дека тостер ќе купувам.
da se sisam da kupam vo avon samponi z kosa 2 da kupam maskara i 2 sjaja -II-II-II-II-- labelo od avon ----II-------- 4 spreja za telo od avon ovosni ------II-------- i uste mnogu raboti.............
За одмор, и некои ствари шо ми требаат а и сакам да си земам професионален апарат .. ако знае некоја да се продава нека пиши
Полудраги камења и слични глупости за рачна изработка на хипи и бохо накит, како и за трајна депилација на телото - прво најважното и најдосадното да се тргне
Никогаш не сум собирала, јас сум дај шта даш земам трошам одма и ај пријатно. После ако даде господ за нешто повеќе арно ако не здравје.