Собирам пари за да ме снема од земјава, за факултет негде во странство, за живот поразличен од овој...За жал, 5-те денари што ги имам во касичката, нема да завршат ни за авионската карта
Ке си купам... Утре планирам да си купам нов телефон, т.е. да порачам од Т- мобајл. Па како ќе испадне, така А инаку деновиве ќе мора да си купам ново фустанче и штикличиња за на свадба
Ке си купам... црни фармерки,блуза од new yorker што ми се свиѓа подолго време и патики најверојатно converse
Ке си купам... Собирам пари да ја обновам козметиката. А планирам и некои Најк или Адидас патики, тренерки, фармерки.. Цела треба да се подновувам :\\ xD
Ке си купам... Кога ова пластичново шише ќе ми се наполни планирам квалитетна пегла за купа да си купам а ако остане вишок парички може и нешто од козметиката да обновам
Ке си купам... Планирам да си купам панталончиња, шалче... Јакничка веќе имам за комбинирање. А не би било лошо и блузичка и патичиња што ке одговараат на тоа.
Ке си купам... Се канам од прееска да идам Брускети Марети да си купам.Ама пуста мрза, не ми дава од стол да станам...
Ке си купам... Сакам цел свет, ама нема Во план ми се убави чизми, а морам да си купам дебели шарени хулахопки, неколку бодија во сите бои и најглавното - филцана бареткаа! Лани ја изгубив во автобус, морам да си ја набавам сега предсезонски.
Ке си купам... После ќе си купам некое убаво кратко џемперче..хеланки а секако мора да се купи и некое парче накит.