Собите во домот.. Девојки преубави слики, браво! Јас незнам кога би дошло ред еден ден мојот стан или куќа како би се одлучила да го/ја уредам,има толку прекрасни слики ко за идеа ... али еве некои што мене ми се допаѓаат :
Собите во домот.. Огромен фрик сум за уредување ентериер. За мене (моментално) совршен дом би изгледал нешто вака. Дневна Спална Детска Кујна Бања/тоалет
Собите во домот.. Девојки што мислите за оваа комбинација темно розова и жолта, собата морам да ја делам со сетра ми таа сака розова а јас жолта а несакам собата да биле ужасна ваше мислење за ова комбинација... Фала
Собите во домот.. Ако е вака како на сликата добро изгледа ама јас мислам дека розево и виолетово се исто така многу добра комбинација
Собите во домот.. Да ама некако голема сум за розево и виолетово, ај сестра ми е 8 год и одговата ама јас.... инаку мислев еден ѕид да биде розов а другиот жолт...
Собите во домот.. Ми се допаѓа. Може така да си ја направите собата. А имаш и други опции. Може розево и бело(немора да е баш она бело, мојата е направена розе и ванила боја), а може и розево и сиво. Мене сивото на се ми иде Само да си избереш некоја убава нијанса, да не ти е многу мрачна собата.