Собите во домот.. Само што гледав сега на една страна соби и ми текна да побарам ваква терма дали има да споделам неколку фотки со вас Многу би сакала да живеам во некоја ваква розева куќичка
Собите во домот.. се надевам дека ќе ви се допадне собата .. мене лично ептен ми е убавка, па затоа сакав да ја споделам со вас
Собите во домот.. Дневни соби: http://thelennoxx.files.wordpress.com/2009/08/lounge_living2.jpg Спални соби: Детски соби: Kујни: Бањи:
Собите во домот.. има прекрасни соби, но јас не можам да се одлучам како да ја средам мојата сега ке ја реновираме и моите ми дозволија да купам што сакам и од колку сакам... би можеле ли да ми дадете некоја идеја, што би одговарало на моите 18 години???
Собите во домот.. Собите во мојот дом - ниту големи, ниту мали полни со мебел од дрво (нешто како антикварница) . Татко ми е по тие стари работи и собите се исто како да гледаш филм од времето на кралицата Елизабета Има премногу слики на ѕидовите, часовници , мали масички во секое ќоше, украси од порцелан... Долги завеси со драпери, столни лампи со абажури... Се е во стилот на Middle Ages... но, да ме прашаа мене, ништо од ова немаше да има. Ќе имаше само кафеав седмосед, со ниска масичка, една до две слики, и многу малку мебел. Јас во сето ова се гушам. Туку сакам да ве прашам вас, дали би сакале слики во вашиот дом, премногу мебел??? Поздрав4е