Ако си накај Карпош,и јас препорачувам Денсер јунајтед ,имаат гледам повеќе програми,мене ми се далеку од Аеродром. Мојата е 4,5 години и ја запишав сега на балет по препорака и на ортопедот за стапалата и еве оди два часа жива среќна е ,додека сака нека оди,ништо не форсирам. Други активности немам намера да ја запишувам додека не тргне во школо таму поголема.
Ако си накај Карпош и јас препорачувам Денсер јунајтед ,имаат гледам повеќе програми,мене ми се далеку од Аеродром. Мојата е 4,5 години и ја запишав сега на балет ,класичен,ама имаат понатаму и модерен ко што гледам и најмногу по препорака на ортопедот за стапалата и еве оди два часа жива среќна е ,додека сака нека оди,ништо не форсирам. Други активности немам намера да ја запишувам додека не тргне во школо таму поголема.
И мене не ми се допаѓаше класичен балет, ама она откако почна да разбира сака. Викав хип хоп, викав модерен балет, ама не и не. Класика и крај. И ја запишавме и дете е пресреќно еве втора година веќе. Балетов чуда прави за телото. Колку е исправена, какви грбни и стомачни мускули има. Стана ептен еластична, прави шпаги, се витка мислам ќе измести нешто во секој момент. А си остана шпагета. А па моментов што почна да разликува кој е Вивалди и four seasons, Бетовен или Шопен ми го полни срцето. Сега почнав и Франц Лист да и го пуштам, па самата смислува кореографии. Пуштајте ги на танц или гимнастика пред се ради здравје. Мојава уште на 6,5 години е убедена озбилно дека балерина сака да биде, па сега да гледаме и нижо музичко затоа што е предуслов
Да,скроз си во право ,баш со маж ми пред некој ден го правевме муабетов големава ќерка кога беше помала исто одеше еден период на балет и колку беше исправена,стегната,еластична,ама после фати короната,се се затвори и веќе кога почнаа студиото го преместија подалеку ,а и она почна со музичко и пеење во детски фестивал и толку престана со балетот. Инаку мислам дека од второ трето одделение некаде се уписите за во Луј нижото балетско ,следи си ако има афинитети. А малава пак каква става ми има за балерина,сува суварка ,шпагета ,и исто само игра по дома,се крши има слух за музика и танци,кој знае до кога е сака да оди. Мојата оди во Арт балет,има во Аеродром и Карпош ,најди ги на фб.
Во Диадема е мојата. Арт балет мислам се подобри, ама ваму баш се вклопи веќе и не сака да чуе за менување.