Совети за шминка на YouTube Сефора немам коментар видеата се супер... Само сакам да те прашам базата за сенка од каде ја зема и колку? И сакав да те прашам каде има GOSH козметика во скопје?
Совети за шминка на YouTube ^^ Гош имаш на повеќе места.. Јуник, Новото Веро, во сите подобро снабдени парфимерии, можно е и во Космо да има, ама не сум баш сигурна ... Има Гош во Космо девојки?
Совети за шминка на YouTube Јас ја купив во КИМ пред 1 година Цената не знам, ама до кај 300 претпоставувам е
Совети за шминка на YouTube Сини очи: посекојдневен изглед бакар, кафена, крем, праска Бронзата дава особено добар контраст Мене особено ми се допаѓаат со црно ама нз дали тоа важи како така наречено правило
Совети за шминка на YouTube Немаш појма колку само ми помагаш Секое твое видео го гледам повеќе пати за да го запатам начинот Инаку многу различно делуваш со пуштена коса како сосема друга личност Позз.. и побрзо да стаса видеото за помали
Совети за шминка на YouTube Се е добро но само едно фали а тоа е називот на шминката која ја користиш. Е сега прашањеа до тебе: Каде набавуваш квалитетни четки и по кои цени? и Што да ставам како подлога на очите за да мрснотијата не ми ја јаде сенката? Јас користам коректор на Макс фактор „Пан Стик“ кој е доста матиран и сув и пак не бива, многу ми е мрсен тој дел заедно со т зоната и незнам што да ставам за да стои! Со подлога специјална за очи која најчесто е течна чисто сумјам дека ќе ми успее но сепак еден совет од тебе. поздрав.
Совети за шминка на YouTube Sephora super se videata i ti si mnogu ubava jas za nanesuvanje na rumenilo bi sakala da vidam nekoe video! pozz [mod-kirilica:1d279pph][/mod-kirilica:1d279pph]
Совети за шминка на YouTube Многу пријатно суштество си,така да знаеш! И ако еден ден те мразат многу жени,немој да се чудиш!Ептен си мила! Имај на ум ова,јас ретко давам комплименти!
Совети за шминка на YouTube Лилитке ај да не се шлепам пак, ама само што ќе го пишев истото Одлични се клипчињата Сефора! А ти си ...епа се ова што го наведе феминскава колешка над мене
Совети за шминка на YouTube Sephora да не се пофторувам повторно, значи стварно си топ, видеата се супер. Само сакам да те прашам што да користам за да ми изгледаат очите поголеми. позд равче
Совети за шминка на YouTube Prvo: pishuvam so latinica zatoa shto imam kineski windows mi go zeznaa kompjuterot koga go POPRAVAA i sega kako ke mu tekne si pisuva! Vtoro: Kje imate odgovori vo inbox Treto: Fala mnogu! Cetvrto: Interesna, mislam deka na site videa kazuvam shto koristam + i dole imam napisano :/ E sega imam sminka i od majka mi sto mi nosela, zatoa sto ona raboti vo kozmetika (ne imenuvam kompanija) ama mislam i deka kazuvam zamena za istite, ako znam sekako. Lilit fala ti, iako jas iskreno se smetam za mnogu odbivna i negativna licnost hahah Kako i da e, blagodaram do site
Совети за шминка на YouTube Сефорче имам две предлогчиња за шминка. Можеш да ги разгледаш па ако ти се допаднат,чекаме видео. +Ако можеш да снимиш едно видео,каде објаснуваш за сите четки што ги користиш и која за што е.
Совети за шминка на YouTube Vazi Inaku od prvata slika ne gledam mng shto kako e Jas ke se obidam sekako, ama ne ti vetuvam nisto Za vtorata dogovoreno, preubavo e...duri bi mozela i na nova godina da go nosam toa ako voopshto odam Fala za idejata
Совети за шминка на YouTube Pobarav na google, i ja najdov slikata od poblisku Jasno mi e, shto znaci i prvata ke bide
Совети за шминка на YouTube Благодарам Сефорче Посебно второто е многу убаво(целото окце како рипче изгледа )
Совети за шминка на YouTube Prvo srekni praznici. Vtoro: Utre ke ima 2-3 videa staveno Niedno od izgledite sto gi pobaravte na slika Video za cetki, bidejki bese pobarano....Video so fantasticen izgled sto go nosam sekoj den, a nikogash ne nosam edna sminka poveke pati. I video so sminkata od how to make your lipstick last longer. Poslednovo ne e neso najjako snimeno, ama edno od prvite mi e sepak Utre ke snimam teen izgled, nanesuvanje na rumenilo bidejki i toa bese pobarano i eden od izgledite od slikite sleduvaat: -2ta izgleda od slikite -teen -rumenilo & bronzer -neutral look -quick makeup look (osobeno sabajle e potrebno ova) -eyeliner, podolgo traenje i nanesuvanje -podolg izgled na trepkite
Совети за шминка на YouTube Сефора, во моментов сум во тек на разгледување на видеата од твојот канал. До сега бев некако дискриминирана што во време кога Јутуб-визијата е една од најдостапните и најчесто следени `медиуми`, Македонија немаше што да понуди во својата програма (сем глупави клипови и телевизиски исечоци) Ова беше првото БРАВО! Следните 1827391 се за храброста ( сепак некој мораше да го скрши мразот нели) за умешноста и вештината во техниката која ја презентираш и за твојата појава, премногу пријатна за конзумација Дозволи ми само да ти дадам една мала забелешка како актер и човек што се бави со медум: Користиш премногу `ЗНАЧИ` во една реченица...Тоа малку го отежнува текот и одалечува од суштината. Незнам дали тоа само јас го приметувам ( професионална деформација јбг. ) Тоа обично се јавува како знак на трема, пред јавни настани, отворени говори и сл. кога не го знаеш точниот синопсис кој треба да го презентираш/ рас- кажеш/ и.т.н Мој совет: Пред да го снимш видеото, седни и подготви мини сценарио. Осмисли го целото видео во главата. На парче хартија стави си наслов и почни... Немора да ги пишуваш цели реченици, туку само подцртај ремарки... Пример: (карикирам) 1. Вовед: Поздрав, неслов на темата... 2. Припрема: Нанесување пудра, камена пудра..... 3. Очи: четка- *снека1, четка- сенка2, маскара, туш... Така ќе го имаш целиот контекст во главата, и нема многу време да ти останува да мислиш на она `што треба следно да кажам` употребувајќи ги узречиците (во твојот случај `значи`), или вокалите, како одмор `оправдани` додека ти текне што кажуваш следно.... Се надевам нема да не сфатиш погрешно, ова е најдобронамерен совет од моја страна. На одличен пат си, потребно ти е уште малку за да ја освоиш нашава мрежа. Воедно и да станеш основоположник =) Честитки и само напред.....