Videoto za sminka na brzinka se stava )) Mislam deka denes ke bide staveno i toa za eyeliner. Prethodnite denovi ne uspeavme da go storime toa bidejki bea zafateni so editiranje na spotot... Kako i da e, viki44e, zatoa sto nekako ne gledam deka mi imas vrateno na porakata vo inbox koja bas i ne sum sigurna dali se ispratila zatoa sto stoi vo Се испраќаат, a ja pisav odamna eve go toa tuka, pa cekam odgovor Snimiv nekolku videa ama ne mi se dopadnaa Utre nadezno, i odma upload! Samo kazi mi dali te interesiraat site cetki sto jas gi poseduvam da gi objasnam, i tie sto gi nemam, ali znam kako izgledaat da kazam za sto se..ili pak osnovnite cetki, onie koi sto trebaat za osnoven izgled i sl. Moze sum te prasala veke, ne pametam.
Браво Sephora одлични туторијали . Имам едно прашање, од каде ги купуваш четките, прекрасни се ама по парфимерииве се прескапи. Може ли ти да ни кажеш од каде ги купуваш и која марка се? Поздрав и само така продолжи
Fala! 4 GOSH, 1 Artdeco, edna imam od Kim. Edna e od Oriflame na sestra mi i ja dadoa za polumatura mislam, znaci 10 godini e stara Pet od Deborah (paket bea), Valeri shop (kaj kasite se), nez dali uste postoi toa Bujoto centarot nakaj Dracevo, i od tamu imam... Imam od Egipet edni zemeno, slicni na tie od Valeri.... Pred nez kolku meseci vidov vo ona parfimerijana vo Ramstore, kaj sto e supermarketot. Golden Rose ili ne sum sigurna kako tocno odese imeto. Pobaraj po maalskive ako mozam da gi narecam taka, parfimerii...Kaj mene ima Beauty shop, ama tolku me mrzi da vlezam, a od koga se spremam Ke proveram i tamu, pa ke pisam tuka ako sum nasla nesto
Сефора имам едно прашање: некаде во погорните постови спомна дека ќе правиш видео за нанесувавање руменило, па дали ќе биде нешто од тоа?
Go snimiv, ama ne znam vo koja karticka e tocno. Ne mozam da baram sega, izvini, bolna sum :/ Aj do krajov na nedelava, moze?
Браво sephora конечно tutorial на Македонски.Е многу ми е така убаво и горда сум што некој се така да кажам осуди да сними вакво нешто на нашиот јазик.Па и не е толку необично.И вака ке ти ветам нешто кажи ми какви четки или каква палета на бои сакаш што ги нема во МК а ги има во USA и сакаш да ги имаш, разгледај си online и кажи ми ако си доаѓам летово за МК ќе ти ги пратам на домашна адреса како подарок.Поздрав и само напред
Подарок? Ни случајно така! Информирај ме ако доаѓаш во Mакедонија, да ти кажам адреса и се останато, па и да си заштедам. Mене многу ми е фуфка да порачам нешто преку интернет. Kако и да е, благодарам.
Подарок? Ни случајно така! Информирај ме ако доаѓаш во Mакедонија, да ти кажам адреса и се останато, па и да си заштедам. Mене многу ми е фуфка да порачам нешто преку интернет. Kако и да е, благодарам. [/quке те информирам обавезно!
sephora супер видеа имам едно прашање на видеото Neutral eyes & perfect red lips, part 2 (requested) руменилото што го користеше е мат или сјајно и оваа слика колку е верна со тие бои дали е број 1 или
фала многу зошто на видеото ми изгледаше како број 2 а како што и ти напомена и на сајтот пишува дека може да се користи и како сенки а баш ми се потребни некој крем боја и кафена па затоа прашав ми изгледа добро ем руменило ем сенки поздрав
^^ добро,можеби знаеш да шминкаш и те бива ама ова некако не ми изгледа како туторијал,нема објаснување,како се нанесува,за каков изглед се работи,алтернатива или незнам...барем најелементарните работи.Исто и светлото е лошо и би било подобро ако камерата е насочена кон твоето лице а не бочно.Ова е само добронамерна критика