Сефора, браво за тебе, ги гледав сите твои видеа, ова ми е фаворит http://www.youtube.com/watch?v=15NC14z2qBY&NR=1 Мислам дека треба професионално да се занимаваш со шминкање...
Најпрво, сакам да ти дадам подршка за тоа што си се сетила. Видеата се предобри и немаат ни една маана. Makeup gurus веќе три години ги гледам, и секако се стекнав со многу фавоти како што се: juicystar07, allthatglitter21(нејзината сестра), dulcecandy87, andreaschoice, BeyondBeautyStar, Euchante, itsjudytime, julieg713, macbarbie07, makeupgeektv и други. И мислам дека во моментов си ми над сите овие, поради твојата храброст да се снимаш, и да го ставаш на јутуб, а нормално поради способностите кои ги поседуваш кога станува збор за шминкање. Исто сакам да те пофалам со тоа што сепак наоѓаш производи слични на оние што се во странство, а и исто така за обемот на шминки кој што го поседуваш, зашто сепак во мкд, шминките имаат голема цена додека во странство нонстоп имаат распродажба и без пари ги даваат што се вика ( од искуство ти кажвам ). Те молам не дозволувај негативните коментари да те обезхрабруваат и продолжи со тоа што го правиш и што обожаваш да го правиш
Сефора ги гледав сите твои видеа и навистина се прекрасни,најповеќе ми се допадна твојот речник кој е доста важен само продолжи така.Имаш и моја подршка
Јас немав компјутер, и најдобриот дел е што немам ни видеа. -.- Се ми е избришано. Ќе се чека уште една недела, жалам.
Иии ставено. Без едит, на повеќе наврати кажано е ''значи''. Видеото е старо старо, што да ви кажам..2010 беше уште.
би сакала некој од вас кој се занимава со шминкање, да презентира ваков изглед, со шминки достапни за нас. пс. немора потполно ист, ова се однесува на вештачките трепки со машничка, кои знам дека кај нас нема шанси да се најдат, но отприлика вака едно видео. фала! шминкава е ремек дело немоажам да престанам да гледам....
Шминкава во добар дел е фотошоп,така да тешко дека некој ќе ја долови,а вака не делува тешко за шминкање,ама ќе биде мноооогу далеку од сликава.
Неверојатно добро. Не е лесно, само така изгледа...јас ќе се обидам, не ти ветувам, бидејќи како си каснам со видеа, ухууу
Сепора супер си, само за последното видео, мислам дека не би требало од коректорот да ставаш директно на акната, похигиенски е само со прст на пример, бидејки сепак, може на кореткорот да остане некоја бактерија, па потоа кога ке ставиш на друг дел од лицето да се пренесе и таму
Не станува збор за акна, немам проблем со акни. Фала богу не биле дел од мене. Меѓутоа техниката важи и за нив...јас имав бубуличка вредна за покривање. Без рана или сл..
http://www.youtube.com/watch?v=15NC14z2qBY Многу ми се допадна ова би сакала да дадеш совет за девојки што имаат сина боја на окото.
Сепхора одлична си! Браво и за храброста и за советите,супер се и ти исто така.Многу ми е пријатно да те слушам како објаснуваш.Големо браво! Сакаме уште!