Викендов..ме мрзи некако. Петокот планирав, ама имав гости за роденденот, претходно бев на екскурзија, пред тоа бев во Боровец...а само преку викенди снимам затоа што нели, учебна година е... :/ Ама петок/сабота морам да средам нешто, затоа што гледам веќе месец ипол сум назад.
Многу е едноставно и лесно, а преубаво стои! Почнав на зафрканција и прв пат во живот ми се случува после поминати неколку часа се уште да ми се допаѓа шминката. Чисто ради реда се става видеото на youtube, а во понеделник ќе снимам едно кое верувам FBI го побара од Coco Rocha. Патем, сликава ви е доказ дека немам чисто лице.
Не знам. Другарки, другари (за први април), сестра ми, мајка ми да.. Друг до сега немам, ниту сум размислувала за такво нешто.
Сефора честитки и од мене ... браво и јас шминкам но немам правено вакви видеа може да ви ставам слика и навистина те подржавам позз....[/img][/img]
Браво Ептен ми се допаднаа видеата и добра ти била идејата.Се израдував ептен кога видов дека има вакво нешто на македонскии
Се става сега видео со овој изглед. Некоја форумџика ми побара видео со такво smokey eyes, не е истото, туку е моја интерпретација. Не можам да се водам по тоа да шминкам по слика толку многу, јас имам други очи, други изгледи ми стојат, плус рачето само ми шета за да направи нешто ново. Свесна сум дека едно со друго скоро и да немаат врска, освен боите, но го прилагодив ова според тоа и каде искачам. Не сакам да копирам во превод. Излегот е од сликата на Coco Rocha. П.С. За да го добиете овој изглед како што е на Коко, а не мојот, наместо првата нијанса што ја нанесувам после базата, ставете кафена сенка и спремни сте.
http://www.youtube.com/watch?v=RL42n8VQhhY Убедливо најлоша сминка. Експериментирав со светлото, ама ај, ќе заврши работа.
Сефора...ако може да направиш некој така туторијал за arabic make up...ама не нешто ептен силно што нема да може да се носи... Ако не здравје...
Нема проблем, летово имам време ќе правам видеа, само не ја гледам поентата зошто би правела нешто кое не може да се носи.
Па затоа реков некоја поблага шминка де да може да се носи но сепак да биде во тој некој арапски стил....
Sephora, 100 пати ти ги имам гледано видеата, така да си знаеш. И мене ми дојде желба да се снимам, ама мала сум Иначе го најдов ова, којзнае што е http://www.youtube.com/watch?v=Oa7yuRrr ... re=related