Ајде да се покажам и јас Спојлер (демек не сум) како обожувател на такви видеа,најмногу за коса,фризури итн.ве подржувам,на секој јазик има ,на македонски аш Спојлер (од кај пак ова ми текна ) нигде нема.И јас сум правела такви видеа (сама,со другарки) но не сум ги објавила Спојлер (ни нема) ..поздрав ,па кажете кога ќе направете
Браво девојко! Темава сега ја приметив,и ти се поклонувам на идејата,што ти текнало да направиш видеа и на македонски! Прекрасна си и ми помогнаа многу од твоите совети..се обидувам да се сетам на која глумица ми личиш..
Не бев многу време пред компјутер и дома. Еден месец работев, а уште еден ми отиде на одмор па... Утре ако не сум уморна ќе снимам после школо, тамам ќе имам пудра на мене па нема да побарам без потреба да трошам. Seznajka2 не знам дали добро те разбрав, конфузно е напишан коментарот ама видеа од мене веќе има, а Лин снимаше. Што направи со нив и дали ќе ги објави не знам.
БРАВО Sephora!!! Нова сум на форумоф,скоро ја видов темава и сите видеа ти ги изгледав до сега и можам да кажам дека си ОДЛИЧНА!!! Стварно добра идеја,секоја ти чест. Поздрав,очекувам ново видео...
Заборавив дека веќе сум направила туторијал со виолетово во скоро време. Ова е доста понападно за разлика од претходното, така што и не е толку важно што се две видеа претпоставувам. Извинете ми го исфрланото лице. Ме каснало/полазило нешто, имам алергија и плус циклус. Се во едно. http://www.youtube.com/watch?v=yfDeqzm4Llg
Браво Sephora! Се гордеам што живееме во исто маало Еден ден ќе бидеш гарант мн успешна во оваа работа, а ја ќе те глеам по екрани и ќе викам девојчево ми беше комшивка Се шалам, продолжи така, супер си!
Е вака пошто ја сега сум црвенокоса , и ми текна да експериментирам малку со мејкапот да сменам малку дали ќе може да ми дадете некои идеи кои совети за шминка која би ми прилегала убаво со црвената коса (и имам зелено-кафеави очи), видеа би било уште подобро P.S. Еве може да биде ова една задача за феминкиве кои прават туторијали Тенкју
Има куп информации за тоа на нет. Ако нема како комбинација тие очи со таа боја на коса, провери одделно и спореди ги боите на сенки. skrieno-katce/modni-kritiki-za-ne-tolku-hrabri-feminki-t5066/5060.html?hilit=?????? Ставам видео од овој изглед. Мислам дека рокафела побара туторијал особено за ајлајнерот. Кај него немам никаква филозофија го ставам како ќе и појде на раката, меѓутоа по она кое можам да видам сум го поткренала малку повеќе и потоа од кај што завршуваат долните трепки сум повлекла повисоко линија за да се спојат. И да, не сум го ставила од почетокот, туку од средина на окото. Во видеото што се става во еден момент се слуша нешто Љупчо ајде станувај, треба пиперки да полниме. И уште нешто, не можам да сфатам што..
Заборавив дека постои. Немам зум на апаратот да кажам. Расипан е. Со парите собрани од матура планирам да си земам HD камера ако имам доволно собрано. До тогаш, ќе се трпи ова некако. http://www.youtube.com/watch?v=A0gBO-nfzo8
Утре ќе го снимам тоа, и вака и така со мајка ми ќе ја поминам вечерта, таква шминка ќе ми треба. И имам едно прашање, ако некој се уште ја чита темава не знам некаде ми беше побарано видео за веѓите, не сфатив. Како ги цртам, или како ги чупам? Ако е за тоа како ги чутам, знајте: немам веѓи. 1/3 немам ама сепак.
http://www.youtube.com/watch?v=Aif4m2Oz8tk После 70 обиди за да го ставам видеото на youtube, конечно. Од претходниот петок е инаку. И да, немам веѓи иако личи како да имам поише отколку што стварно имам.
Sephora браво за иновативната идеја - шминкање на македонски, мислам дека е потребно да преовладува и македонското на јутуб. Во секој случај преубава си, убави идеи на шминкање и ти посакувам успех Не се секирај, темава верувам не е заборавена
Браво Sephora!...Ми се допаѓаат сите твои видеа...Прекрасно објаснуваш а воедно си и многу убава...Продолжи така,секогаш ке ја имаш нашата поддршка...Браво девојкоо!...
Сефора, секоја чест.Сакав еден период да започнам да правам туторијали на македонски јазик исто како тебе, но премногу ми беше срам и не бев спремна дали да започнам такво нешто.. не знаев дали ќе ме исмејуваат, ке се зезаат,ќе оговараат.. Е сега, кога ги гледав видеата ми даде идеја и инспирација да започнам Продолжи само!
Сефора, те немало одамна, активирај се одлична си. Би сакала некој добар тутуријал за очи, нешто малку потешко и поинтересно. Некој твој предлог можеби за вечерна шминка за очи. Те следам. П.С Посебно ми е драго што си Корчагинка, паметна убава и телентирана
Не сум активна со причина..и на форумов и на youtube. За снимање немам како да снимам. Мојот апарат нема зум и ме нервира така, додека сестра ми не ми го дава нејзиниот затоа што и го скршив веќе еднаш. Сакав да се обидам и без зум, али ништо не ми се допадна и баталив. Здравје боже, за матура ако соберам доволно пари hd сакам да земам...до тогаш, ништо. :/