Девојко супер си! фалеше вакво нешто! И дај бе, за камера ли е работата? Ајде фемки сите по 50 денари на сметка кај сефора да донираме за камерче.
има програм Video Pad(за да можеш да си го средиш видеото) бесплатно можеш да го симнеш и на снименото видео можеш да зумираш само на одредени делови , или пак целото да биде со зум можеш само очите кога ги шминкаш да зумираш. И од апаратот дигитален имаш кабелче кое можеш да го поврзеш во пц и ќе ти биде послесно да се гледаш ќе имаш претсава како се движиш. хахах јас се тоа имам пробано ама никако храброст да постирам видео. Браво за тоа.
Не линк од youtube слика се ама мислам дека ќе бидат од корист бидејќи се совети за шминкање т.е нанесување на сенка на очи
Тамара, супер си, супер ти се видеата. :up: Ти го пробав тој изгледот со лепилото златно со кафено, добро испадна ако сакаш пиши ми во лп од каде ги набавуваш четки, едно малечко што користиш на видеата ептен ми е по мерак, не е аглеста, ке ми објаснеш каква е. Поздрав
Тамара една добронамерна забелешка, бидејќи не зборуваш ставај музика на видеата како што имаш ставено на некои видеа. Така повеќе ќе го задржиш вниманието на гледачот да го изгледа до крај видеото.
На место е, но немав ставено бидејки доколку ставам преку програмот каде ги уредувам видеата, јутјуб ми ги блокира, ставено е мелодија на од јутјуб листата, најверојатно си го гледала додека сум го средувала тоа
гооолемо браво за Тамара!!! имаш преубави идеи за шминкање, а видеата на Сефора незнам зашто неможам да ги гледам
http://www.youtube.com/watch?v=x_ZTOOIAgUQ Доколку го отворите видеото и уште не ви дава музика,тоа е затоа што сеуште е во прогрес, така да отприлика за 10 минути би требало да биде се во ред се надевам ќе ви се допадне