Баш вчера или завчера ги гледав видеата, и ми текна и мене дека ја копира Зорана. Не знам што да кажам, не ми е јасно како може да не е воопшто самокритична, не е се за на интернет
^ ми се свиѓа видеото, ама повеќе се заубив во косата твоја може да ми кажеш како постигна ваква боја?
Rose96 супер е видеото, немам замерки, само еден совет, ако може пред да ја нанесуваш сенката, руменилото или бронзерот да го прикажеш кон камерата за да може да се види нијансата, да не бараме по гугл
kim.k Ја фарбам со Гарниер никогаш не ставам една иста мешам 3 различни 8, 9.1 и 10 И да фала ти за коментарот Elence93 Фала многу, следното видео ке направам така
Розе убаво испадна, но можеш да ми кажеш зошто ставаш пудра па коректор? Инаку не требаше да ставаш туш малце нападно ми делува баш како за во школо ( средно ) Инаку е убава шминка за на работа.
Подобро е пудра па коректор, бидејќи пудрата полесно се впива, а и ќе покрие голем дел каде што после тоа и можеби ќе нема потреба за коректор. Ако се стави прво коректор потоа со пудрата ќе се размачка и кај што немало потреба, затоа најдобро е со четкичка после пудрата да се нанесе коректор за попрецизно.
Хмм... јас напротив користам коректор па пудра со четка се разбира. Зошто пудрата не ми покрива тоа што коректорот ми го покрива.
Не ставив коректор, затоа што пудрата е 3 во 1 иначе, секогаш го ставам после пудрата коректорот многу подобро ми е мене така, ама ете зависи од човек до човек на сите различно им одговара.
Rose96 прв пат дознав за тебе на кармин,ги погледнав видеата и преубави ти се,ама повеше се заљубив во косата и во очите.
http://www.youtube.com/watch?v=EqJtHy5k ... mbm8XWCqIO а Да ми кажете што и е тоа од МАC и она златното/темно кафеавото
Здраво на сите еве и едно од моите видеа инаку планирам да почнам да снимам и на мак се надевам ке ви се допадне поздра