Совети за шминка на YouTube Утре му ги носам на другар ми да ги едитира Па ќе постнам....Како и да е ќе направам нов username затоа што ми рекоа дека таков само сефорастар постоел :Ѕ па да не излезе дека копирам
Совети за шминка на YouTube Е како може да постои уште при самото креирање на акаунтот ќе ти било дадено предупредување дека постоу јузер со такво име ајде како и да е, прај што ќе праиш ние чекаме видео
Совети за шминка на YouTube Вака: првите две видеа се со така не толку добар квалитет...светлото е чудно Со третово веќе ја сменив камерата па се надевам дека ќе биде подобро (се уште се префрла видеото) Вечер ако не ме мрзи ќе снимам уште едно... Да напоменам дека сите 3 видеа се од денес..Претходните ич не ми се допаѓаа..Верувајте си ја истрошив шминката..направив 5-6 видеа на рутината за пудра, 3 со едноставен неутрален изглед и ниедно не ми се допадна ОТКАКО ги префрлив на компјутер Ова што е од денес за рутината за пудра не е пак нешто најнај, меѓутоа за почеток добро е мислам...понатака ќе одиме со подобро направено секако Недела, 90% сум сигурна дека ќе бидат ставени видеата..Штом ќе ги ставам одма пуштам линк тука ) П.С. малку е чудно бидејќи е на македонски...јас ќе се навикнам секако, меѓутоа ако на вас ви е грдо така, тогаш ќе одиме со англиски:/ кое не би сакала, но сепак ваше е да кажете тоа...
Совети за шминка на YouTube http://www.youtube.com/user/MakeUpPanic?feature=mhum Знам дека е лоша снимката, видеото не е едитирано Вчера премногу се возбудив и решив да го ставам ова без едитирање
Совети за шминка на YouTube Хаха малце ми е смешно дека е на македонски никогаш до сега нема гледано на македонски ама видеово е супер, и снимката е квалитетна во однос на камерата, а и шминките , само еве да ти давам предлог... ако сакаш светлото да го смениш ( или на дневна светлина да снимаш, мислам поубаво би се гледало ) а и да те прашам.. четките од тука ти се или од странство негде? И ајде чекаме ново видео
Совети за шминка на YouTube Ми се допадна и мене, само доколку можеш едитирај наредниот пат :up: :up: :up:
Совети за шминка на YouTube Cефора баш супер си,сега те гледам Cтави уштее видеа,едвај чекам да ги видам и да си практикувам по дома
Совети за шминка на YouTube Ако Сефорчето продолжи да става видeа, би предложила на насловната на Фемина да се објави за неа, дека е првата девојка од македонија со мејк ап туторијали за шминка на јутјуб
Совети за шминка на YouTube Да да! Ќе ги едитираме Другар ми баш сега ме кара хахаха ама многу ми беше мерак Инаку четките сите се од тука имам на видеото пишано... рамната четка, таа со црна дршка а златен врв е од Бујото во Драчево нешто супермаркет ако постои таков не памтам баш најдобро
Совети за шминка на YouTube Го гледав видеото навистина е преубаво,ми се допаѓа и со нетрпение го очекувам наредното Поздрав
Совети за шминка на YouTube И мене мн ми се допага видеото Се е супер само продолжи така btw да те прашам за четката од gosh.. каква е? дали е од природно влакна?
Совети за шминка на YouTube Сефора одобри ги коментарите на видеото. Сега се гледа само еден твој одговор на коментар, а не се гледа на што си одговорила Инаку, и јас ти пишав таму